OmdömesStälle

  Recensioner Senetic

  Olika tjänster, lösningar och produkter inom IT har under de senaste åren blivit väldigt populära och de är verkligen här för att stanna eftersom en stor del av befolkningen gillar att spendera tid online. Det kan handla om att man vill shoppa online, man kanske har ett jobb där man spenderar 10 timmar alla dar på datorn eller så har man kanske en hobby online som att spela spel. Om man kanske ä intresserad av att jobba online och inte direkt ha ett "fysiskt tungt" arbete så finns det många olika saker man kan göra. Man kan t.ex. öppna en egen nätbutik, man kan vara verksam på sociala medier och dela med sig av hela sitt liv eller så lanserar men helt enkelt själv en tjänst som man erbjuder. Senetic är ett företag som har tagit fram olika produkter och lösningar när det i synnerhet kommer till företagare online.

  Kommer mitt företag verkligen att få hjälp om jag väljer att betala för en tjänst eller lösning som Senetic har lanserat? Hur kan jag vara säker på att det verkligen kommer att fungera. Man kan aldrig vara 100% säker på något om man själv inte har några erfarenheter. Men genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaren på många olika frågor.

  Om Senetic

  Företaget grundades och lanserades under 2009 och är ett onlinebaserat globalt IT företag som erbjuder produkter som har med IT och göra samt olika typer av tjänster och lösningar. Företagets största målgrupp är företag men även privatpersoner samt små och medelstora företag. Det är som arbetar på företaget har själva elva års erfarenhet av IT lösningar samt att företaget har ett kund antal på ca 2 miljoner årligen och det är verksamma på 151 olika marknader. Runt om i världen har det även 27 stycken kontor och på företaget arbetar det 200 personer.

  Minikurs: E-handel

  Vad är det som Senetic erbjuder?

  Olika saker som företaget erbjuder sina kunder är tex molntjänster där kunderna sedan kan samla sitt arbete, det erbjuder även olika typer av mjukvaror samt att de har ett sortiment beståendes av online utbildningar. Senetic erbjuder både fysiska produkter som kunden kan beställa hem och sedan använda i sitt arbete, men de har även som sagt tjänster och fluktar som man kanske inte ser men som kan underlätta arbetet online. Företaget leverera sina produkter till de allra flesta länder runt om i Europa och världen, och när det kommer till betalningen så kan kunderna välja mellan några olika alternativ. Finns det några frågor så har företaget en kundtjänst som kan nås via telefon eller mejl.

  Har du någon erfarenhet av Senetic?

  Om du har det, kan inte du då ta dig tiden och skriva en egen recension med dina egna ord och berätta vad du tyckte om företaget. Du kan berätta om du tyckte att produkterna och tjänsterna var prisvärda och berätta även om du tyckte att produkterna var vad du hade för väntat dig eller inte. Kom även ihåg att berätta varför och att vara ärlig i din recension.


  Tips på hur du kan optimera ditt hemmakontor.

  Senetic
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Senetic

  Din recension

  FAQ

  Är Senetic ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Senetic. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Senetic?

  Senetic är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Senetics webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.