Seezona

Alla recensioner

Seezona

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Seezona

Om man ska köpa nya kläder så kan det vara svårt att veta var man ska börja. Ska man köpa alla möjliga basplagg som man kan bära under vilken situation som helst, eller ska man utgå från de senaste trenderna för att passa in? Oberoende vad man ska köpa för kläder så kan det vara bra att på förhand läsa recensioner. Vi har här på OmdömesStälle valt att samla recensioner om olika företag som finns där ute, och i detta fallet handlar det som nätbutiken och företaget Seezona som fungerar som en digital marknadsplats

Mer om Seezona
Inne på marknadsplatsen Seezona finns det artiklar från cirka 100 olika varumärken från 25 olika länder världen över. Företaget har sitt säte i Stockholm, Sverige och i dagsläget arbetar det 15 personer på Seezona varav 12 av dem är kvinnor. Företaget tror och strävar efter kvinnligt entreprenörskap, hållbarhet samt innovativa idéer.

I plattformen Seezona är det möjligt att köpa produkter från olika kategorier som till exempel: bikinis, skor, väskor, accessoarer samt att det finns flera produktkategorier när det kommer till kläder. I sortimentet finns det produkter från mindre kända varumärken men även från kända och lyxiga märken och designers. Inne på sajten finns även en funktion där det är möjligt att se produkterna på en virtuell avatar för att få en tydligare bild på hur de skulle se ur på riktigt. 

Det som erbjuds hos Seezona
Inne på sajten har kunden möjligheten att lägga till valfria produkter i kundkorgen och när kunden känner sig nöjd över sin shopping kan hen gå vidare för att fylla i information om betalning och leverans. Seezona levererar sina produkter till länder runt om i världen och det är möjligt att kontakta kundtjänsten hos Seezona om landet man befinner sig i inte finns med på listan. Efter att företaget tagit emot och skickat iväg kundens beställning är det antingen DHL eller UPS som levererar kundernas paket. Kunderna kan räkna med en leveranstid på mellan 1 till 3 arbetsdagar efter att paketet lämnat företagets lager.  Oberoende hur stor eller liten beställning en kund gör hos Seezona kommer det att läggas till en fraktavgift på antingen 5€ eller 15 €. Denna summa varierar beroende på vad kunden väljer att beställa och även vart hen vill ha beställningen levererad. Från och med att kunden tagit emot bekräftelsen på sin beställning går det ännu inom 14 dagar att göra en retur på någon produkt. Seezona har en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Åsikter om Seezona
Är du en person som har någon typ av erfarenhet av företaget Seezona? Om du har det kan inte du då lämna en recension inne här på OmdömesStälle? Berätta om du tyckte att storlekarna var sanningsenliga eller inte och om du tror att du kommer att handla hos dem igen eller inte. Berätta även varför du tycker som du gör. 


Tips om man ska rensa garderoben.