OmdömesStälle

  Recensioner scstyling

  Bilar

  är ett väldigt stort intresse för många människor. Vissa vill köpa en relativt dålig bil och sedan bygga upp den till något helt annat medans andra vill köpa sin drömbilen och sedan fixa på den ännu lite. Men oberoende vad man har fört intresse så måste man hitta sina bilprylar någon stans. En sak man kan göra är att gå till en fysisk butik, kolla runt lite och sedan kanske köpa något. Men det kan vara ganska stressigt, tidskrävande samt att man måste anpassa sig till butikens öppettider. Därför kan man i dagsläget handla det mesta online, inklusive prylar till bilar. När man handlar online kan man sitta i lugn och ro och välja och vraka mellan ett stort sortiment och sedan hämta ut sitt paket från närmaste ombud inom några dagar. Man kan följa paketet under hela resan tills man får det och skulle man få hem någon produkt man inte gillar så kan man alltid returnera den. En butik som säljer saker till bilaronline i Sverige är SC Styling.

  Vilka betalningsmetoder kan man använda sig av? Hur långa är leveranstiderna och hur ska jag göra om jag vill lämna tillbaka en produkt? Det är frågor man kan finna svarte på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om SC Styling

  SC Styling är ett e-handelsföretag som erbjuder produkter inom bilstyling och biltillbehör. Företaget lanserades och grundades under 2004 och huvudkontoret ligger i Uppsala i Sverige. På företaget arbetar det 13 personer och i deras sortiment finns det mer än 40 000 artiklar. SC Styling är inte endast verksamma i Sverige, utan även i Norge och Finland. Hittills har företaget haft mer än 80 000 nöjda kunder.

  Vad erbjuder SC Styling sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier på produkter, men man kan även söka produkter utgående från vilken bilmodell man har och vill ha produkter till. På hemsidans förstasida kan man se vilka produkter som är nya för sortimentet, samt vilka de populäraste produkterna är. Man kan även använda sig av sökfunktionen om man vet exakt vad det är man är ute efter.

  Fraktkostnaden

  kan man se i kassan men den är vanligtvis runt 59 kronor. De olika betalningsmetoderna man kan välja mellan är delbetalning, faktura eller kortbetalning. Alla paket som levereras med Postnord och frakten är vanligtvis mellan 1–4 arbetsdagar. Om produkten dock måste beställas kan det ta upp till 2–3 veckor.

  Hur kan man kontakta SC Styling?

  Om man undrar över något och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via telefon eller e-post. Men innan man kontaktar företaget kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man tar emot en produkt från företaget och upptäcker att den är söndrig ska man lämna in en reklamation, det kan man göra genom att kontakta kundtjänsten.

  Har du handlat hos SC Styling någon gång? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.

  SC Styling.

  GRYMMA PRODUKTER/SC STYLING

  scstyling
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om scstyling

  Din recension

  FAQ

  Är scstyling ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om scstyling. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder scstyling?

  scstyling är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till scstylings webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.