OmdömesStälle

  Recensioner Sanahemp

  E- handel

  och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Sanahemp är ett företag som är verksamma ibland annat Sverige och de erbjuder produkter som innehåller CBD.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget som Sanahemp? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Sanahemp

  Sanahemp grundades och lanserades under 2015 och de var en av de första och enda på marknaden som erbjöd sina kunder 100% RAW Cannabis i lättanvända produkter. Företaget är lanserat i Nederländerna och de som arbetar på företaget har mer än 20 års erfarenhet inom branschen. Företaget köper sin hampa av odlare i Nederländerna och odlingen är 100 % organsik.

  Vad erbjuder Sanahemp sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man köpa produkter som tex CBD – droppar, kapslar, hudvård och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även välja att genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Företaget levererar sina produkter till Danmark, Norge och Sverige och den vanliga leveranstiden är mellan 2 till 3 arbetsdagar. Köper man någon produkt från företaget och sedan känner sig missnöjd med den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur. Skulle det vara så att man vill göra en retur så får man själv stå för returkostnaderna.

  Sanahemp har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Sanahemp?

  Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man välja att antingen göra det genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man gå in på deras hemsida för att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna.

  Har du handlat hos Sanahemp någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  En video från företaget Sanahemp.

  Intelligent returhantering för nätbutiker | by Maksuturva

  Sanahemp
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sanahemp

  Din recension

  FAQ

  Är Sanahemp ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sanahemp. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sanahemp?

  Sanahemp är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Vitaminer & Kosttillskott. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Sanahemps webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.