OmdömesStalle

  Recensioner Salming

  Att träna

  och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det blir man mycket gladare, man blir starkare och man orkar mycket bättre i vardagen både psykiskt och fysiskt. Och om det är så att man inte tycker om att gå på gym så behöver man inte heller gör det. Det räcker med att man går på långpromenader, går ut och springer eller så skaffar man sig en hobby som tex fotboll eller handboll. Men om man är van att träna och man brukar göra det så vet man även att motivationen går lite upp och ner hela tiden. Man är inte alltid så motiverad som man kanske skulle vilja vara. Har man slut på motivationen så kan man kolla på olika sociala medier på personer man ser upp till, man kan kolla på olika motiverande videon. Många personer föredrar även att träna hemma, eftersom det är mycket billigare och man slipper lämna hemmet. Men ibland är det inte alltid kanske så kul att träna utan vikter och redskap, men då kan man köpa produkter för att uppgradera sitt hemmagym. Salming är ett företag som erbjuder träningskläder och annan utrustning.

  När man läser andra personers recensioner om företag som tex Salming kan man få svar på frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har några erfarenhet av olika företag, eftersom det kan hjälpa andra människor i framtiden.

  Mer information om Salming

  Salming är ett svenskt företag som erbjuder sina kunder skor, innebandyklubbor och sportkläder till kvinnor, män och barn. Salming erbjuder produkter både till elitidrottare och personer med ett litet fritidsintresse. Börje Salming är personen som står bakom hela företaget och han är en professionell ishockeyspelare.

  Vad erbjuder Salming sina kunder?

  En sökfunktion finns inne på hemsidan för kunderna att använda samt att det finns olika produktkategorier med flera underkategorier för kunderna att använda sig av. Om kunderna väljer att handla för 500 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en kostnad på 49 kr på kundens beställning. Den vanliga leveranstiden då kunderna gör beställningar på hemsidan är mellan 1 och 3 arbetsdagar. Från och med att kunden har varit och tagit emot sin beställning gäller det 60 dagars öppet köp.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Salming?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Salming? Om du har det ska du inte glömma att skriva en recension och berätta om kvaliteten på produkterna, leveranstiderna samt kundtjänsten om du kontaktade dem.


  Produkt som Salming erbjuder sina kunder.

  Unboxing & Test | BenQ Zowie XL2540!

  Salming
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Salming

  Din recension

  FAQ

  Är Salming ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Salming. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Salming?

  Salming är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Salming gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.