Saint Rochés

Alla recensioner

Saint Rochés

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Saint Rochés

Solglasögon är inte något som endast är praktiskt utan de är ju även en väldigt snygg accessoar och del av olika outfits. Med ett bar snygga brillor kan man förändra en outfit helt och hållet, samt att man samtidigt skyddar ögonen från solen då man befinner sig utomhus. När det kommer till solglasögon så finns det många olika företag där ute, som både tillverkar men även säljer solglasögon. Saint Rochés är ett företag som har valt att ta fram och sälja glasögon som har en modern touch, men som även är lyxiga och eleganta. 

Finns det någon möjlighet att prova på produkterna i en fysisk butik? Vad bör jag veta om innan jag lägger en beställning hos Saint Rochés, och vad ska jag göra om ett par glasögon går sönder efter en användning? Läs andra personers recensioner inne här på OmdömesStälle. 

Mer om Saint Rochés
Tobias Lindberg är personen som är grundaren till företaget, men är även i dagsläget designer samt creative director. Företaget har sitt säte i Jönköping i Sverige och när de tillverkar sina produkter så har de valt att fokusera mycket på materialet, både när det kommer till bågarna men även glaset. Produkterna som företaget skapar och säljer går under alla EU direktiv. 

Saint Rochés erbjuder produkter både för kvinnor och män, och deras produkter kan köpas via deras nätbutik. Inne på företagets hemsida finns det olika typer av lookbooks där det visas exempel på hur företagets produkter kan bäras och användas. 

Det som Saint Rochés erbjuder
Kunderna har möjligheten att lägga till vilka produkter hen vill i den virtuella kundkorgen, och priserna som är synliga inne på hemsidan innehåller färdigt moms. Företaget levererar sina produkter till länder runt om i hela världen, och alla ordrar skickas från företaget lager som ligger i Sverige. När det sker leveranser inom EU så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, till alla länder som ligger utanför EU så läggs det till en avgift på 14 eur. Från och med att företaget tagit emot kundens beställning så kan kunderna räkna med en leveranstid på mellan 2-3 arbetsdagar. Från och med att kunden tagit emot sin beställning har hen möjligheten att ännu inom 14 dagar göra en retur och alltså lämna tillbaka någon produkt. Produkten måste då ligga i originalförpackningen samt vara i samma skick som när kunden tog emot produkten. Om en kund vill göra en retur, ställa några frågor eller kanske lämna in en reklamation så har Saint Rochés en kundtjänst som kan nås via ett formulär som kan fyllas i inne på hemsidan. 

Tankar om Saint Rochés 
Skulle du vilja ta några minuter och skriva en egen recension om företaget om det är så att du har någon typ av erfarenhet av dem? Du kan berätta vad du tyckte om priset på produkterna, om du tyckte att kvaliteten höll upp till det som du hade förväntat dig och berätta även om du skulle rekommendera produkterna till dina vänner och bekanta. Det är gratis att lämna en recension inne hos oss. 


Hitta rätt par glasögon.