Safekid

Alla recensioner

Safekid

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Grandado
Grandado
1 recensioner

Det finns butiker och nätbutiker där ute som har valt att satsa på en viss typ av målgrupp och även skapa produkter som ...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Safekid

Givetvis vill man att man själv alltid ska känna sig säker, men något man vill ännu mera än det är att man vet om att barnen är säkra. Om barnen är i skolan och hemma så kan man relativ enkelt hålla ett öga på dem, men om de ska gå till/från skolan eller om de ska gå hem till en kompis så kan man som förälder bli lite orolig. En mobil kan hjälpa vid detta tillfället men barnet kommer kanske inte alltid ihåg att ha den med sig. Safekid är ett företag som säljer olika smarta klockor som tex har GPS, där föräldrar kan ansluta sig till barnens klockor. 

Hur länge håller batteriet på en klocka som Safekid erbjuder, eller måste mitt barn ladda klockan alla dagar? Är det säkert för mitt barn att bära dessa klockor, och finns det något som kan vara bra att veta innan jag gör min beställning. OmdömesStälle har samlat erfarenheter av personer som har åsikter om företag. 

Mer om Safekid
Safekid är ett varumärke som ägs och drivs av företaget Safekid e-handel AB. Det är ett svenskt företag och de har valt att ta fram och erbjuda GPS klockor gjorda för både barn och vuxna, men i sitt sortiment har de även aktivitetsklockor, leksaker för barn samt överfallslarm mm. Alla deras produkter kan införskaffas online via deras hemsida, eftersom de idag inte driver själva någon fysisk verksamhet. Det finns olika återförsäljare som erbjuder Safekid´s produkter även. 

Klockorna som företaget säljer som är tänkta till mindre barn passar till barn som är mellan 3-7 år gamla, och efter de passar större klockor till lite äldre barn. Vissa av klockorna som företaget säljer tå vatten men andra inte. På klockorna som företaget säljer ingår det 6 månaders garanti, men dock 3 månaders garanti på batterierna eftersom det är förbrukningsvaror. 

Vad är det som Safekid erbjuder?
DHL är det företaget som levererar kundernas paket efter att en beställningar har gått igenom och från och med att företaget tagit emot kundens beställning så lämnar produkten lagret inom 7 dagar. Efter det kan kunden räkna med en leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Om en kund väljer att göra ett inköp på 500 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad. På beställningar som är under 500 kr läggs en avgift på 49 kr till. Det är möjligt för en kund att göra en retur och den kan göras genom att först kontakta kundtjänsten, som i sin tur kan göras antingen via telefon eller e-post. 

Omdömen och tankar om Safekid
Om du handlar hos Safekid, skulle du då kunna säga att du kände dig mycket tryggare eftersom du visste vart ditt barn höll hus. Skulle du även kunna säga att du tycker att produkterna håller den kvaliteten som de borde och skulle du kunna tipsa om detta företaget till dina vänner och bekanta? Berätta även varför du tycker som du gör. 


GPS klocka från Safekid som har SIM-kort.