Sack it

Alla recensioner

Sack it

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Sack it

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Sack it är ett företag som är verksamma online och de erbjuder sina kunder möbler och annan hemelektronik. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som Sack it? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Sack it
Sack it är ett företag som är grundat och lanserat under 2012 och företaget kommer från Danmark. De erbjuder sina kunder funktionella livsstilsprodukter som passar i ett modernt och ett aktivt liv. Företagets huvudkontor ligger än i dag i Danmark och de levererar sina produkter till 21 olika länder runt om i världen. 

Vad erbjuder Sack it sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det kategorier som tex hängmattor, bord, brickor, barstolar och så vidare. Om det är så att man vet vad man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. När man gör en beställning via hemsidan så kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 2 till 4 dagar från och med att man har mottagit orderbekräftelsen. Oberoende hur stor eller liten beställning man väljer att göra så kommer frakten att vara gratis. Är det så att man känner sig missnöjd med någon produkt och i behovet av att lämna tillbaka produkten så har man upp till 30 dagar på sig att göra det. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Sack it?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av Sack it? om ja, skriv då gärna en egen recension


En video från företaget Sack it.