RunnerInn

Alla recensioner

RunnerInn

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

RunnerInn

Vem vill inte ha en hälsosam livsstil? Behöver man en stadig grund till hälsosam livsstil lönar det sig att följa en triangel. I ett hörn ligger psykisk hälsa, detta betyder att om man känner sig stressad, deprimerad eller ångestfylld kan det leda till att man också sover dåligt på nätterna. Detta kan påverka hela kroppen. I ett annat hörn ligger näring. Ett enkelt sätt att få energi är helt enkelt att äta. Dock, äter man inte tillräckligt näringsrik mat kan det leda till låg energi. Detta kan påverka hela kroppen. I det sista hörnet ligger fysik motion. Om man inte rör på sig kommer man att må mycket sämre både fysiskt och psykiskt. Detta kan påverka hela kroppen. Om ett av dessa hörn faller bort så märks det genast. Men fysisk träning kan vara en av de bästa att börja med på grund av att efter ett träningspass så mår man bättre fysiskt och psykiskt. Likaså blir man hungrig på grund av att man använt en stor mängd bränsle. Sist men inte minst kommer man att sova bättre på nätterna på grund av att rastlösheten man hade i kroppen minskar efter träning, detta bidrar till en bättre natts sömn. En annan orsak varför fysisk motion är bra att börja med, är på grund av att det krävs endast minimal utrustning. Ingen skillnad om man är hemma eller om man befinner sig utomhus, man kan alltid styrketräna med sin egen kroppsvikt. Man kan göra ett flertal övningar som till exempel: armhävningar, knäböj, plankan, utfall med mera. Ett annat sätt att få fysisk motion är genom löpträning. Känslan som man får efter ett längre löpträningspass kan vara svår att uppnå från annan form av fysisk träning. Dock kan det vara svårt att fullgöra en effektiv löpträning på grund av att hur viktigt det är att man har rätt utrustning på fötterna, men likaså att man har rätt teknik så att risken av skador minimeras. Var får man tag i utrustning för löpträning? Jo, till exempel hos Runnerinn. 

Vad är Runnerinn?
En nätbutik som erbjuder löpningsutrustning och accessoarer. Runnerinn hör till företaget Tradeinn, och Tradeinn är ett företag som äger 14 andra ”inn” företag. Dessa 15 olika företag är alla specialiserade på enskilda sportprodukter. Runnerinn specialiserar sig på löpträning. 

Vad kan Runnerinn erbjuda?
Kläder, skor och elektronik för både män och kvinnor. De erbjuder de senaste tränings- och löpskor i ett flertal olika färger med olika mönster, då finns det en smak som passar alla. Hundratals modeller från de ledande varumärkena som Asics, Nike, Adidas, Mizuno eller New Balance. Rabatterade priser hittas ofta på deras hemsida, därför kan löna sig att returnera till deras hemsida en annan gång ifall just den produkten man ville ha råkar vara på rabatt en annan dag. Runnerinn skickar produkter till alla länder, men fraktkostnader beräknas från vikt och volym.

Att få kontakt med Runnerinn
Om man har frågor eller funderingar kan det löna sig att man först läser genom de vanligaste frågorna. Chansen är stor att svaret man sökte efter hittas där. Om man inte hittade sitt svar kan man kontakta Runnerinn via deras livechat, email eller telefon. Kontaktuppgifterna hittas på deras hemsida.

En recension kan rädda eventuella kunder från att hamna på en stig de inte visste fanns. Likaså kan den eventuella kunden bli övertygad att köpa en produkt/tjänst genom att läsa en recension. Detta innebär att de recensioner som skrivs ska vara äkta, om dom inte är det så gör dom mer skada än nytta. En äkta recension är guld värd.