RoyalBaby

Alla recensioner

RoyalBaby

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

RoyalBaby

Som barn kommer man att stöta på många saker som man ska lära sig. Först då man är riktig liten handlar det om att man sakta mak börjar både gå och prata och desto äldre man blir ju mer saker lär man sig. Man börjar lära sig att simma, läsa och skriva på egen hand och något som är en väldigt stor milstolpe både för barn och föräldrar är då barnet börjar lär sig att cykla. Det finns olika sätt som man kan lära sitt barn att cykla på men de allra flesta börjar givetvis med stödhjul. Företaget RoyalBaby har valt att ta fram barncyklar som de säljer till kunder runt om i världen. 

Är det värt att lägga mycket pengar på en barncykel, kommer mitt barn inte relativt fort att växa ur denna cykel? Hur är det med garantin ifall något skulle hända under en cykeltur, och levererar företaget sina produkter hit till Sverige eller inte? Du och alla dina bekanta har möjligheten att läsa recensioner om företaget här inne hos oss, på OmdömesStälle. 

Om RoyalBaby

Under 2009 lanserads företaget på marknaden och sedan starten har målet hela tiden varit att erbjuda lite mer exklusiva cyklar för barn. RoyalBaby är ett av de mest populära märken då det kommer till barncyklar och de har valt att lägga mycket tid och resurser både på kvalitet och andra innovativa funktioner. 

RoyalBaby i sitt sortiment produkter som är tänka för flickor respektive pojkar men de har även unisex cyklar. Förutom cyklar finns det även accessoarer i sortimentet och det är till exempel: cykelkorgar, stödhjul, ringklockor och så vidare. 

Vad erbjuder RoyalBaby?

Efter att en kund spenderat tid inne i sortimentet och hittat de produkter hen vill köpa är det möjligt att betala för inköpet direkt via internetbanken, med bank- eller kreditkort eller via PayPal. Vissa länder har i vissa fall ett bredare utbud av betalningsmetoder. Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda sajten vilket även kommer göra så att valutorna ändrar. Leveranstiderna varierar beroende på vad kunden beställer och även vart hen vill ha sin beställning, men direkt inne på sajten är det möjligt att fylla i sitt ordernummer och därmed få reda på var beställningen befinner sig. Skulle en produkt anlända hem men att kunden känner sig missnöjd är det fullt möjligt att göra en retur inom 30 dagar. För att göra en retur, eller annars ställa några frågor kan RoyalBaby nås antingen via e-post eller på telefon. 

Åsikter om RoyalBaby
Har du eller kanske ditt barn en cykel från RoyalBaby? Om du har det, kan inte du då besvara några frågor i en recension? Tycker du att det är värt att köpa en exklusiv cykel eller inte, tycker du att man får vad man betalar för och skulle du överlag säga att du var nöjd över ditt inköp eller inte? Du kan helt kostnadsfritt dela med dig av tankar och erfarenheter inne hos oss. 


Vad man ska tänka på då man väljer barncykel.