Rostfriskruv

Alla recensioner

Rostfriskruv

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Rostfriskruv

Om man ska bygga eller kanske renovera om något så förutom plats och tid så krävs det ju äve verktyg och annat som tex spikar och skruvar. När det kommer till dessa typer av produkter så är det alltid bättre att gå för produkter som är gjorda av bra kvalitet eftersom detta även komma att leda till att det man bygger kommer att hålla ihopa. Där ute finns det många olika företag som erbjuder spik, skruv, brickor och även andra verktyg, både på fysiska platser men även online. Rostfriskruv är ett företag som har valt att erbjuda dessa produkter online

Kan jag köpa en riktigt stor mäng spikar/skruvar på en gång då jag gör en beställning hos Rostfriskruv? Finns det något jag bör veta om innan jag faktiskt gör en beställning hos företaget? Finn svaren till dessa frågor och många fler genom att läsa andra personers erfarenheter av företaget, eftersom de har berättat de i sina recensioner här på OmdömesStälle. 

Om Rostfriskurv
Rosrfriskruv är ett företag och en e-handelsbutik som funnits på marknaden sedan 2006. KM Group Ab är det företag som driver hemsidan, och de har sedan starten erbjud båtar, motorer och andra marintillbehör. Under 2011 valde företaget att utöka sitt sortiment och valde därför att börja sälja rostfria skruvar, men även andra verktyg och tillbehör inom samma kategori. 

Inne i nätbutiken är de olika produkterna kategoriserade, och de är även färgkoordinerade med antingen grön, gul eller röd beroende på om produkten redan finns i lager, och en uppskattning på när kunden kommer att få sitt paket levererat. 

Det som Rostfriskruv erbjuder
Brickor, muttrar, plåtskruv, kabelkopplingar, träskruv är olika exempel på de olika kategorierna som finns inne i företagets nätbutik. Efter att kunden valt de produkter hen vill köpa så ska kunden välja på vilket sätt hen vill betala. Kunderna kan välja att betala direkt med kort, via internetbanken, delbetalning via Klarna, faktura via Klarna eller via Swish. Om en kund väljer att göra ett inköp på 500 kr eller mer så behöver kunden i fråga inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 19 kr på beställningen. PostNord eller DHL är de två företag som levererar kundernas paket, och ofta kan kunden hämta ut sitt paket en arbetsdag efter att beställningen gjordes. Som privatperson så finns möjligheten att göra en retur upp till 14 dagar efter mottagandet av produkt, och om en retur blir godkänd blir kunden återbetalning på samma sätt som hen betalade. Rostfriskruv har en kundtjänst som kontaktas via mejl. 

Erfarenhet av Rostfriskruv
Är du en person som kunde säga att du har gjort inköp hos Rostfriskurv? Om du har det så kan du väl ta och dela med dig av dina tankar och åsikter om företaget. Berätta om produkterna är värda sitt pris, om leveranserna verkligen var så snabba och om du tror att du kommer att handla hos företaget igen eller inte. Det är gratis att dela med sig via oss, och även att läsa andra personers recensioner


Tips om man ska renovera.