ROSELINLIN

Alla recensioner

ROSELINLIN

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

ROSELINLIN

Många har ett stort intresse av att dagligen kunna stig upp och med alla olika typer av stilar och modeller kunna uttrycka sin egen stil under dagen, för att nästa dag kanske ändra stil igen. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa människor gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Klädesplagg och accessoarer finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Inne hos nätbutiken ROSELINLIN finns det klädesplagg till salu

Är produkterna värda sitt pris hos ROSELINLIN? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt jag köpt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Chansen är stor att svaren till dessa frågor kan finnas genom att läsa recensioner hos oss på OmdömesStalle. 

Mer information om företaget ROSELINLIN
ROSELINLIN är ett företag och en nätbutik som under 2016 grundades och lanserade. De är verksamma och erbjuder sina produkter på olika marknader och i synnerhet i Amerika, Europa och Australien. De har valt att mestadels fokusera på kläder för kvinnor, men de erbjuder även andra produkter som tex väskor, smycken och andra accessoarer. Någon fysisk butik eller verksamhet driver inte ROSELINLIN inte i dagsläget.

Vad erbjuder ROSELINLIN sina kunder?
Kunderna kan själva ändra språket på hemsida och även valutan på priserna. Det finns en sökfunktion inne på hemsidan som kunderna kan använda sig av, men även olika produktkategorier med flera underkategorier. Efter att företaget har tagit emot kundens beställning så skickar företaget iväg produkterna inom 3 till 5 arbetsdagar. Detta betyder att den normala leveranstiderna på produkterna är mellan 10 till 20 arbetsdagar. I vissa fall kan de ske att kundens paket hamnar i tullen och då får hen betala en extra kostnad. 15 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med mottagandet av produkten. 

Hur kundtjänsten hos ROSELINLIN kan nås
Skulle det kanske uppstå några funderingar från kunden sida så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle behovet av att lämna in en reklamation dyka upp så är det möjligt genom att först kontakta kundtjänsten. 
 
Har du gjort något inköp hos ROSELINLIN? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, om du skulle tipsa om dem till dina vänner och bekanta och annat som du kanske vill lägga till. 


Kläder för olika kroppstyper.