Roliga Prylar

Alla recensioner

Roliga Prylar

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Roliga Prylar

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Roliga Prylar är en nätbutik som säljer produkter till maskerader, fester och liknande tillställningar.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Roliga Prylar? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Roliga Prylar
Under 2007 var företaget Roliga Prylar verksamma som en blogg, sedan lanserade de även en nätbutik och i dagsläget är företaget verksamma i flera länder i Norden. Företaget grundades och lanserades i Stockholm i Sverige och sedan 2020 ägs Roliga Prylar av Roliga Prylar Sweden AB. Företaget har inga fysiska butiker utan är verksamma online. 

Vad erbjuder Roliga Prylar sina kunder?
Kunderna har möjligheten till att växla mellan olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida och de är kategorier som tex spel och fritid, kläder, inredning, maskerad och så vidare. En sökfunktion finns även tillgänglig. Oavsett hur mycket eller lite en kund väljer att beställa så tilläggs det en fraktavgift på 49 kr på den slutgiltiga beställningen. Roliga Prylar erbjuder sina kunder 30 dagars öppet köp, dock gäller detta inte på godis eftersom det handlar om livsmedel. Vill kunden returnera en produkt så måste produkten vara helt oanvänd och i obruten förpackning. 

Hur kan kundtjänsten hos Roliga Prylar nås?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Roliga Prylar? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Hur en beställning från Roliga Prylar kan se ut.