rockybox

Alla recensioner

rockybox

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo VetZoo

VetZoo

0 recensioner

Om VetZoo VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av pr...

Logo Dogman

Dogman

0 recensioner

Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de &aum...

Logo Foderboxen

Foderboxen

0 recensioner

Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller s&...

Logo Supercat

Supercat

0 recensioner

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som h...

rockybox

Människans bästa vän är ju givetvis hunden. Hund är det näst vanliga husdjuret vi har här i Sverige så om du inte har en hund så är chansen ganska så stor att du har någon bekant som har en hund. En hund är ju såklart ett stort ansvar där man i vissa fall kanske måste lägga flera timmar i dygnet på att rasta honom eller henne, men det är heller inte så billigt att ha en hund. Hundmat kostar en ganska stor slant, men hunden behöver även såklart produkter för att borsta pälsen och klippa klorna, samt tuggleksaker och godis. Många som har hund tycker verkligen om att skämma bort just den hunden. Huden får riktigt gott godis samt att den ofta kanske får sova i sängen. Rocybox är ett företag som erbjuder en prenumerationstjänst för hundar. 

Kommer de olika produkterna som ingår i Rockybox att vara värda sitt pris? Skulle det vara billigare om jag köper alla produkter skilt för sig eller inte? Kommer jag att kunna fylla i vadman hund tycker om eller är allergiskt för? Här inne hos oss på OmdömesStalle kan du gratis läsa vad andra personer tycker om detta företaget. 

Mer info om Rockybox
Under 2020 lanserades och grundades företaget och de har sitt huvudkontor och säte i Stockholm. På företaget arbetar det 4 personer och de har inte idag någon fysisk butik eftersom det är en prenumerationstjänst som de erbjuder sina kunder. 

Prenumerationstjänsten kan skaffas inne via företagets hemsida, där kunden kan välja mellan några alternativ beroende på hur lång prenumeration hen är intresserad av. Rockybox har även en blogg som kan nås via deras hemsidan och där är det möjligt att läsa tips och trix för hundägare, men även läsa mer om de hundar som faktiskt jobbar på kontoret på Rockybox. 

Det som Rockybox erbjuder
Hela tjänsten börjar med att en kund går in på företagets hemsida och sedan skaffar en profil för sin hund. Det är möjligt att fylla i hur stor hunden i fråga är och vad hen tycker om eller kanske är allergisk för. Efter det kan kunden välja om hen endast vill få hem en box, eller kanske en box i månaden i flera månader. Priserna varierar beroende på vilket alternativ kunden väljer. Efter att företaget har tagit emot kundens beställning så kommer kundens hund att få hem en bok inom 2-3 arbetsdagar. Boxen i sig innehåller 5-6 olika snacks, leksaker och även accessoarer till hunden med ett värde på minst 400 kr. Rockybox har en kundtjänst som kan nås via e-post om det skulle uppstå några frågor eller funderingar. 

Vad tycker du om Rockybox?
Skulle du säga att du eller kanske din hund har erfarenhet av boxarna som Rockybox erbjuder? Om du har det kan inte du då ta och skriva en egen recension där du berättar vad just din hund tyckte om produkterna, om snacksen som ingick var goda och om leksakerna höll ihopa efter flera lekstunder. Här hos oss är det gratis att både skriva och läsa recensioner


Hur man kan läsa av sin hund.