OmdömesStälle

  Recensioner Rizzo

  Accessoarer, skor och väskor, visst är det något de allra flesta av oss använder dagligen? Det har ingen skillnad om det handlar om vinterskor, sommarskor till sommarfesten eller kanske ett par stilrena sneakers men man behöver alltid skor. Men var ska man köpa sina skor och accessoarer nuförtiden? Ska man ta bilen till ett överfullt parkeringshus för att gå in i en affär och trängas med andra människor för att sedan upptäcka att skorna man ville ha inte ens finns i sin storlek? Nej, det behöver man inte göra nu längre, det man behöver göra är att ta mobilen eller datorn, sätta sig bekvämt i soffan och gå in på en hemsida som säljer just skor och accessoarer. Att göra det på detta sätt är inte tidskrävande, man kan sitta i lugn och ro och vraka och man slipper lämna hemmet. Men var ska man hitta hemsidor som säljer såna produkter? Jo, det finns många olika företag som erbjuder skor, väskor och accessoarer på nätet men ett av dem är Rizzo. Hos Rizzo kan man hitta produkter av klassisk stil som finns till både dam och herr.

  Mer information om Rizzo

  Företaget ingår i Venue Retail Group vilket är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i både Sverige och Norge, och det har totalt 135 fysiska butiker. Rizzo grundades under 1977 och de som jobbar där är säljinriktade och de har kunskap om produkterna de säljer. Om man tycker att företaget låter intressant och man skulle vilja arbeta där ska man inte glömma att gå n på deras hemsida för att se om de har några lediga tjänster.

  Skor från Rizzo.

  Vad erbjuder Rizzo?

  Förutom att man kan hitta skor och väskor till både dam och herr inne på företagets hemsida ska man heller inte glömma att kika in fliken ”rea”, eftersom man där kan hitta produkter och varor till speciellt bra erbjudanden och priser. När man beställer något hos Rizzo kommer leveranstiden att vara 1 – 4 arbetsdagar och frakten kommer att vara gratis om man väljer att plocka upp sitt paket i en fysisk butik, annars är frakten 49 kr men om man gör en beställning på över 999 kr kommer frakten att vara gratis. När det gäller själva betalningen kan man välja mellan några olika betalningssätt, vilket är: betala med kort, direkt via banken eller så kan man betala på faktura. Rizzo erbjuder 60 dagars öppet köp på sina produkter om man är medlem hos dem annars är det 30 dagars öppet köpt, att bli medlem är helt gratis och det kan man göra via hemsidan. Om man är intresserad av Rizzo och deras produkter så kan man prenumerera på deras nyhetsbrev för att ta del av nyheter och erbjudanden.

  Hur kommer man i kontakt med Rizzo?

  Om man undrar över något och vill komma i kontakt med Rizzo kan man göra det via e-post (kundservice@rizzo.se). Men innan man kontaktar dem ska man inte glömma att gå in på ”FAQ” på hemsidan för att läsa de oftast ställda frågorna.

  Har du handlat via Rizzo? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem.

  Rizzo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Rizzo

  Din recension

  FAQ

  Är Rizzo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Rizzo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Rizzo?

  Rizzo är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Rizzos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.