Rizzo

Alla recensioner

Rizzo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Rizzo

Accessoarer, skor och väskor, visst är det något de allra flesta av oss använder dagligen? Det har ingen skillnad om det handlar om vinterskor, sommarskor till sommarfesten eller kanske ett par stilrena sneakers men man behöver alltid skor. Men var ska man köpa sina skor och accessoarer nuförtiden? Ska man ta bilen till ett överfullt parkeringshus för att gå in i en affär och trängas med andra människor för att sedan upptäcka att skorna man ville ha inte ens finns i sin storlek? Nej, det behöver man inte göra nu längre, det man behöver göra är att ta mobilen eller datorn, sätta sig bekvämt i soffan och gå in på en hemsida som säljer just skor och accessoarer. Att göra det på detta sätt är inte tidskrävande, man kan sitta i lugn och ro och vraka och man slipper lämna hemmet. Men var ska man hitta hemsidor som säljer såna produkter? Jo, det finns många olika företag som erbjuder skor, väskor och accessoarer på nätet men ett av dem är Rizzo. Hos Rizzo kan man hitta produkter av klassisk stil som finns till både dam och herr. 

Mer information om Rizzo
Företaget ingår i Venue Retail Group vilket är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i både Sverige och Norge, och det har totalt 135 fysiska butiker. Rizzo grundades under 1977 och de som jobbar där är säljinriktade och de har kunskap om produkterna de säljer. Om man tycker att företaget låter intressant och man skulle vilja arbeta där ska man inte glömma att gå n på deras hemsida för att se om de har några lediga tjänster. 

Vad erbjuder Rizzo?
Förutom att man kan hitta skor och väskor till både dam och herr inne på företagets hemsida ska man heller inte glömma att kika in fliken ”rea”, eftersom man där kan hitta produkter och varor till speciellt bra erbjudanden och priser. När man beställer något hos Rizzo kommer leveranstiden att vara 1 – 4 arbetsdagar och frakten kommer att vara gratis om man väljer att plocka upp sitt paket i en fysisk butik, annars är frakten 49 kr men om man gör en beställning på över 999 kr kommer frakten att vara gratis. När det gäller själva betalningen kan man välja mellan några olika betalningssätt, vilket är: betala med kort, direkt via banken eller så kan man betala på faktura. Rizzo erbjuder 60 dagars öppet köp på sina produkter om man är medlem hos dem annars är det 30 dagars öppet köpt, att bli medlem är helt gratis och det kan man göra via hemsidan. Om man är intresserad av Rizzo och deras produkter så kan man prenumerera på deras nyhetsbrev för att ta del av nyheter och erbjudanden. 

Hur kommer man i kontakt med Rizzo?
Om man undrar över något och vill komma i kontakt med Rizzo kan man göra det via e-post (kundservice@rizzo.se). Men innan man kontaktar dem ska man inte glömma att gå in på ”FAQ” på hemsidan för att läsa de oftast ställda frågorna. 

Har du handlat via Rizzo? Om du har gjort det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem.