Richmond & Finch

Alla recensioner

Richmond & Finch

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Richmond & Finch

Att uttrycka sig tack vare smycken och accessoarer är något som många tycker om att göra. Genom att lägga till några smycken eller kanske en klocka kan man ändra sin stil helt och hållet. En annan sak som blivit allt mer populärt hela tiden är att ha olika stilar på mobilskal. I dagsläget kan man hitta så gott som alla olika stilar på mobilskal, oberoende om de är ett personligt skal med bild på barnen eller om det är ett fluffigt med liknelsen till en kanin. Det finns flera olika företag som säljer mobilskal till alla möjliga modeller på mobiler, både online och i fysiska butiker. Ett företag som säljer mobilskal är Richmond & Finch

Kan man veta på förhand att mobilskalen kommer att hålla ihop? Och hur ska man göra om man får hem ett skal och upptäcker att det är söndrigt, är det då enkelt och smidigt att göra en retur eller inte? Det är frågor man egentligen inte kan få svaret på innan man har gjort sina inköp, men en sak man åtminstone kan göra innan man lägger sin beställning är att läsa andra personers recensioner som redan har handlat hos företaget i fråga. 

Mer information om Richmond & Finch
Företaget är grundat och lanserat i Sverige under 2014 och de säljer sina mobilskal till länder runt om i hela världen. Företaget säljer inte endast mobilskal till olika mobilmodeller utan även andra accessoarer som har med resande att göra. Richmond & Finch samarbetar med många olika leverantörer och distributörer och de säljer mer än 1 miljoner produkter årligen. 

Vad erbjuder Richmond & Finch sina kunder?
Företaget säljer produkter som har en unisexdesign och de försöker hela tiden följa trender och olika stilar. Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier, och om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen. Leveranstiden inom Sverige är 1 - 3 arbetsdagar och för resterande Europa är det 5 – 12 arbetsdagar. Om man vill göra en beställning till någon annan del av världen kommer paketet att skickas från USA och då gäller andra leveranstider. Om man bor i Europa och gör en beställning kommer man inte behöva oroa sig för några tull - avgifter. 

Richmond & Finch har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden. 

Hur kan kundtjänsten hos Richmond & Finch nås?
Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det genom att skicka e-post till dem. Men innan man hör av sig till dem kan man alltid gå in på deras hemsida för att där läsa igenom all information och alla villkor, för att se om man hittar svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man får hem en produkt som är söndrig så ska man lämna in en reklamation, det kan man göra genom att kontakta kundtjänsten. 

Har du handlar hos detta företag? Om ja, skriv då gärna en egen recension om företaget.