OmdömesStalle

  Recensioner Richmond & Finch

  Att uttrycka sig tack vare smycken och accessoarer är något som många tycker om att göra. Genom att lägga till några smycken eller kanske en klocka kan man ändra sin stil helt och hållet. En annan sak som blivit allt mer populärt hela tiden är att ha olika stilar på mobilskal. I dagsläget kan man hitta så gott som alla olika stilar på mobilskal, oberoende om de är ett personligt skal med bild på barnen eller om det är ett fluffigt med liknelsen till en kanin. Det finns flera olika företag som säljer mobilskal till alla möjliga modeller på mobiler, både online och i fysiska butiker. Ett företag som säljer mobilskal är Richmond & Finch.

  Kan man veta på förhand att mobilskalen kommer att hålla ihop? Och hur ska man göra om man får hem ett skal och upptäcker att det är söndrigt, är det då enkelt och smidigt att göra en retur eller inte? Det är frågor man egentligen inte kan få svaret på innan man har gjort sina inköp, men en sak man åtminstone kan göra innan man lägger sin beställning är att läsa andra personers recensioner som redan har handlat hos företaget i fråga.

  Mer information om Richmond & Finch

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige under 2014 och de säljer sina mobilskal till länder runt om i hela världen. Företaget säljer inte endast mobilskal till olika mobilmodeller utan även andra accessoarer som har med resande att göra. Richmond & Finch samarbetar med många olika leverantörer och distributörer och de säljer mer än 1 miljoner produkter årligen.

  Richmond & Finch.

  Vad erbjuder Richmond & Finch sina kunder?

  Företaget säljer produkter som har en unisexdesign och de försöker hela tiden följa trender och olika stilar. Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier, och om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen. Leveranstiden inom Sverige är 1 - 3 arbetsdagar och för resterande Europa är det 5 – 12 arbetsdagar. Om man vill göra en beställning till någon annan del av världen kommer paketet att skickas från USA och då gäller andra leveranstider. Om man bor i Europa och gör en beställning kommer man inte behöva oroa sig för några tull - avgifter.

  Richmond & Finch har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden.

  Hur kan kundtjänsten hos Richmond & Finch nås?

  Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det genom att skicka e-post till dem. Men innan man hör av sig till dem kan man alltid gå in på deras hemsida för att där läsa igenom all information och alla villkor, för att se om man hittar svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man får hem en produkt som är söndrig så ska man lämna in en reklamation, det kan man göra genom att kontakta kundtjänsten.

  Har du handlar hos detta företag? Om ja, skriv då gärna en egen recension om företaget.

  Richmond & Finch
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Richmond & Finch

  Din recension

  FAQ

  Är Richmond & Finch ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Richmond & Finch. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Richmond & Finch?

  Richmond & Finch är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Richmond & Finch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.