OmdömesStälle

  Recensioner Resident Jewelry

  De flesta människorna flyttar någon gång (oftast) i ungdomen ut från de hem där de är uppväxa. Vissa flyttar till en annan bostad men i samma stad, medans andra flyttar till andra sidan landet, eller till och med världen. En vanlig orsak till varför man flyttar är att man ska studera, men vissa vill även upptäcka världen och inte stanna i samma gamla rutiner som förr. Dock kan det kännas lite vemodigt då man lämnar sitt gamla hem och stad, man lämnar tryggheten bakom sig och alla kontakter och familj som man hade där. Därför kan det ibland vara kul att ha en sak som påminner om platsen eller huset där man är född och uppväxt. Många väljer att ha bilder på sitt hem för att minnas bättre, men det finns även företag som erbjuder produkter för att hjälpa att minnas gamla tider. Ett företag vid namnet Resident Jewelry producerar smycken i form av hus så att man kan minnas sitt gamla barndoms hem eller ett hus man tyckt mycket om.

  Hur ska jag göra om jag får hem ett smycke från företaget Resident Jewelry och inte sedan är nöjd, är det svårt att lämna in en retur. Är det bra kvalitet på alla smycken som företaget säljer och är det värt pengarna. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget.

  Mer information om Resident Jewelry

  Hela företaget grundades och lanserades av en smyckestillverkare från Tjeckien som under 1969 var tvungen att lämna sin smyckesaffär för att med hela sim familj fly till Nederländerna på grund av krig. När han sedan var i Nederländerna förälskade han sig i alla kanaler som finns där och all arkitektur så han bestämde sig för att skapa smycken som kan påminna människor om deras hemstäder eller platser de tycker lite extra mycket om.

  Resident Evil HD Remaster - JEWELRY BOX PUZZLE Solution - Walkthrough

  Vad erbjuder Resident Jewelry sina kunder?

  Alla smycken som företaget säljer är baserade på hus och byggnader som finns på riktigt i världen. Det finns smycken i lite olika modeller som även är gjorda av olika material. Företaget erbjuder även tre olika storlekar på sina smycken och om man är osäker på vilken man ska välja så erbjuder de en storleksguide som kan hjälpa vid beställning. Företaget Resident Jewelry skickar sina smycken världen runt och leveranstiden inom Europa är 2 – 4 dagar. Skulle man få hem ett smycke och sedan känna sig missnöjd har man 14 dagar på sig att returnera det från och med att man har tagit emot sitt paket. Man får då själv stå för returfrakten. Det olika betalningsmetoderna som erbjuds på hemsidan är kortbetalning, direktbetalning via internetbanken eller Paypal.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Resident Jewelry?

  Man kan komma i kontakt med kundtjänsten genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man gå in på hemsidan för att läsa all information och alla villkor som finns där.

  Har du någon erfarenhet av företaget Resident Jewelry? Skriv då gärna en egen recension.


  Smyckestips.

  Resident Jewelry
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Resident Jewelry

  Din recension

  FAQ

  Är Resident Jewelry ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Resident Jewelry. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Resident Jewelry?

  Resident Jewelry är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Resident Jewelrys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.