OmdömesStälle

  Recensioner ReJuve

  Hudvård

  är en sak som har blivit ett väldigt stort intresse för många människor, och dagligen produceras och tillverkas det nya produkter för huden som man vill prova och testa på. Vissa är i samma gamla rutiner där de använder samma smink och samma hudvårdsprodukter, medans andra hela tiden köper nya produkter att testa så fort de får chansen. Men oberoende hur stort eller litet intresse man har så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya produkter. En sak man kan göra är att gå till en fysisk butik och se vad som finns. Men då kan det ofta vara så att utbudet inte är så stort eller så har man helt enkelt inte tiden till att gå omkring i fysiska butiker och leta. Så därför kan man i dagsläget handla online. När man gör det kan man i lugn och ro sitta hemma och välja och vraka bland alla produkter som finns online, och sedan beställa och hämta ut paketet inom några dagar. Ett företag som har valt att fokusera sig på hudvård är ReJuve, och de erbjuder sina kunder hudvård som ska göra att man ser yngre ut.

  När man läser andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte skulle fått besvarade annars. Därför är det alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har bra eller dåliga tankar om ett företag eller en verksamhet.

  Mer information om ReJuve

  ReJuve är ett företag som producerarar och framställer ett hyperaktivt koncentrat som man ska använd en gång per dag. Företagets produkter fungerar som en sorts prenumeration där man får hem ett visst antal produkter och sedan mer efter att den perioden har tagit slut. De personer som grundade företaget ville göra det eftersom de ville se sina kunder nöjda med sin naturliga hud, och att de inte ska känna att de behöver gömma den under smink.

  Vad erbjuder ReJuve sina kunder?

  Produkten som ReJuve erbjuder fungerar som en rynkkräm som man kan börja med att beställa och få hem en 30 dagars dos. Man kan börja med att prova produkten gratis, där det tillkommer en fraktavgift på 69 kr. om man först provar produkten gratis och tycker om den så kan man sedan fortsätta att beställa hem en tub varje månad som kommer att kosta 299 kr + 49 kr. om man får hem en produkt och sedan känner sig missnöjd med den har man 14 dagar på sig att göra en retur från och med att man har fått hem produkten.

  Hur kan man komma i kontakt med ReJuve?

  Om man har några frågor eller funderingar kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst via telefon eller e-post. Men innan man kontaktar företaget kan man gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där.

  Har du några tankar eller åsikter om ReJuve? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Hudvårdstips.

  REJUVE

  ReJuve
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  ReJuve

  I received once a month 1 ReJuve cream. It was a good cream. But to my surprise I did not receive anz cream in nov/dec. To my astonishment instead of the cream I received a "Betalningspåminnelse". The cream was usually packed together with a facture. This time I neither got the cream nor a facture and shall pay an extra fee.
  If this is the way you treat customer, then without me. I shall pay the fee, because i don´t want troubles, but I shall NEVER, never again order anything.
  I can buy my products from a serious shop. Cash prices are often
  better - you know where and can eventually go back - if something is not OK.
  Sorry, you have lost me - rightaway - as a customer.
  Winnie

  Av: Winnie Erica Steffens20-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om ReJuve

  Din recension

  FAQ

  Är ReJuve ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ReJuve. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ReJuve?

  ReJuve är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till ReJuves webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.