Reima

Alla recensioner

Reima

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore

Estore

5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat

PatPat

2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Reima

När det gäller att hålla barnen friska så måste kan man se på fler punkter, nog för att samma punkter också gäller vuxna. Kosten är bra att hålla koll på, likaså sömnen. Men det finns en annan sak som också är viktig, motion. Får barnen tillräckligt med motion så kommer både matlusten och sömnen troligtvis att falla på plats. Om barnen inte får tillräckligt med motion så kan både matlusten och sömnen bli problematisk för dom. Hur får man ett barn att röra på sig om dom har större intresse av till exempel datorspel? Problemet kan då vara att dom inte är tillräckligt entusiastiska när det gäller röra på sig. Det finns många sätt att få barn att hitta sin iver. Man kan utsätta barnen att pröva en sport som till exempel fotboll, tennis eller fri – idrott eller så kan man pröva att köpa ny utrustning åt dem. På så sätt kan barnen också få iver och sedan därefter börja utforska nya och spännande aktiviteter på egen hand. Det finns såklart många företag som har utrustning för barn, och ett av dom företagen är Reima.

Vad är Reima?
Tittar man långt tillbaka så började faktiskt Reima under andra världskriget. Det finska företaget kallat Pallo – Paita Oy producerade klädesplagg för armen, men företaget flyttade tillfälligt på grund av luftattacker som skedde 1939. Efter att kriget tog slut så ville ägarna av Pallo – Paita Oy använda lokala arbetare som fanns kvar i Kankanpää, och därefter grundades Kankamo Oy. Efter några år gjorde dom ett namnbyte till Reima – Pukine, som var ett namn på en vara från deras kollektion. Reima har en lång berättelse bakom sig men från långt till kort så efter 2000 – talet började deras produktion med endast fokus på barn mellan 0 – 12 år. Idag är Ryssland deras största marknad, därefter: Finland, Norge, Sverige och Kina.

Reima erbjuder
Barnkläderi alla väder, världen runt. Reima har också en aktivitetssensor som barnen fäster på armen för att sedan med hjälp av virtuell teknik ge mer inspiration åt barnen och därefter röra på sig mer. Produkten är utvecklad i samarbete med Suunto som är en finsk tillverkare av sportutrustning. Du får fri frakt med beställningar som är över 900 kr (annars 49 kr), leveranstiden är 4 – 6 dagar. Om du inte är nöjd med ditt köp har du rätt till fri leverans när du skickar tillbaka produkten. När det gäller betalning så finns det något som passar var och en, faktura, delbetalning, konto eller bank.

Frågor till Reima?
Har du några frågor till Reima så kan du gå in på deras hemsida och läsa igenom de vanligaste frågorna. Om du inte hittade ditt svar där så kan du söka vidare på deras hemsida under kategorin kundservice. Där hittar du ett formulär som du kan skriva i detalj vad det är som du behöver hjälp med. Svar fås inom 48 timmar (vardagar). Du kan också ringa deras kundservice som är öppen från måndag till fredag 8 – 15.

Skriv gärna en recension så andra kan lära sig av din erfarenhet.