Redmagic

Alla recensioner

Redmagic

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Redmagic

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. En nätbutik och företag som erbjuder sina kunder mobiler är Redmagic

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Redmagic? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Redmagic
Redmagic är ett företag som är lanserat och grundat under 2017 och de erbjuder sina kunder mobiltelefoner som är gjorda för att kunna spela på. Företaget skapar och tillverkar sina egna mobiltelefoner samt andra spelprodukter som de sedan säljer till sina kunder via deras hemsida. 

Vad erbjuder Redmagic sina kunder?
Företaget Redmagic erbjuder sina kunder 3 stycken olika mobiltelefoner som de har skapat för att man ska kunna spela på dem. Man kan köpa deras produkter inne på deras hemsida och alla produkter har med gaming att göra. Om man gör en beställning inne på hemsidan som man väljer att ska levereras inom Europa så kommer det att ta mellan 6 till 8 dagar för dig att få hem produkten. Vill man så kan man även betala för att få express leverans men den kommer att kosta mer än den vanliga leveransen. Under tiden som paketet är på väg så kan man även spåra det för att kontrollera vart det är och när det kommer att levereras. Skulle det vara så att man känner sig missnöjd med produkten som man fått hem så har man upp till 15 dagar på sig att returnera den. 

Hur kan man komma i kontakt med Redmagic?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av Redmagic? om ja, skriv då gärna en egen recension


Tips på olika mobilspel.