OmdömesStalle

  Recensioner Rapunzel of Sweden

  Det finns många saker man kan göra om man vill känna sig lite extra fin. Man kan upptäcka och prova sig på en ny sminkning. Man kan gå och shoppa nya kläder och kanske prova en helt ny stil eller så kan man kolla på en peppande video och känna sig fin enda från insidan och ut. Men en sak som väldigt många även tänker på, och som dom väldigt gärna vill ha fint är håret. En sak man kan göra är att prova sig på en ny frisyr eller gå till frisören och fräscha upp håret lite. Men att prova nya frisyrer kan ibland vara ganska knepigt, i synnerhet om man har lite tunnare hår eller kort hår. Därför kan man i dagsläget prova sig på olika peruker och löshår. Vissa företaget som säljer dessa produkter säljer äkta löshår, andra syntetiska och vissa både och. Så att man kan välja det som man tycker passar bäst för en själv. Ett företag som säljer av båda varianterna, samt peruker är Rapunzel of Sweden.

  Hur ska man veta att man väljer rätt färg om man beställer hos Rapunzel? Hur kommer håret att se ut och är det väldigt svårt att få håret att se snyggt ut? Det är frågor man kan få besvarade genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Rapunzel of Sweden

  Rapunzel of Sweden är ett företag som är grundat och lanserat i Sverige under 2007 och är i dagsläget ett av nordens ledande företag inom löshår. Sedan företagets start har det kunnat hjälpa över hundratusentals kunder världen över med löshår. Företaget skickar sina produkter till många olika länder i världen och de har vunnit flertal pris under tiden då de varit verksamma.

  ♡ VLOGG! ♡ Fixar håret hos Rapunzel Of Sweden!

  Vad erbjuder Rapunzel of Sweden?

  Hos Rapunzel of Sweden kan man både syntetiskt och äkta löshår, och de har även peruker till försäljning samt olika produkter för att vårda löshåret. Man kan köpa löshår direkt från företags hemsida och sedan få hem det, men om man är osäker på vilken färg och nyans man ska ha så kan man besöka någon av företagets fysiska butiker eller salonger. Betalningsalternativen man kan välja mellan på hemsidan är kortbetalning, Paypal eller faktura. Standard leveranstiden inom Sverige är 1–3 arbetsdagar men om det är brådskande kan man även välja express leverans. Man kan kolla mer ingående på leveranser till andra länder online.

  Hur kan man komma i kontakt med Rapunzel of Sweden?

  Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet ”vanliga frågor och svar” och där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Om man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med företaget kan man göra det antingen via e-post eller telefon. Skulle man vara missnöjd över någon produkt kan man lämna in en reklamation genom att fylla i en reklamationsblankett och skicka tillbaka produkten.

  Har du handlat hos Rapunzel of Sweden någon gång? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.


  Rapunzel of Sweden.

  Rapunzel of Sweden
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  3.6
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Sega, okunniga i hur de ska återgälda

  Trevligt personal med är så j*vla dåliga på att hantera order och göra sin kund nöjd! Jag är inte alls nöjd och jag kommer aldrig mer beställa från Rapunzel och det är tack vare personalen. Om en person vill avbryta sin order ska hen få göra det och få sina pengar tillbaka. Men det skiter ni i fullständigt så länge varan är skickat iväg och det inte är "ert ansvar" längre. Ni vet eller vill inte gottgöra en kund genom att göra något åt ert fkn leverans. Ni ger inte ens ett gott ord! Det var allt ni är sämst!

  Av: Melinda30-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  3.5
  rating

  Skriv din egen recension om Rapunzel of Sweden

  Din recension

  FAQ

  Är Rapunzel of Sweden ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Rapunzel of Sweden. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.6/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Rapunzel of Sweden?

  Rapunzel of Sweden är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rapunzel of Sweden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.