QVC

Alla recensioner

QVC

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

QVC

Ofta kan man sitta och zappa runt bland sina tv-kanaler och så kommer man över en kanal som allt som oftast visar reklam för olika produkter. Det kan handla som smarta prylar som kan användas i köket eller då man städar hemmet men relativt ofta kan det även vara reklam för träningsprylar. QVC är en shopping tv-kanal som även har en hemsida som går under samma namn där deras produkter kan köpas. 

Är produkterna gjorda av bra kvalitet hos QVC? Försöker företaget bara att sälja in dessa produkter, eller kommer jag faktiskt att ha användning för dem i vardagen? QVC kommer från USA, betyder det att jag inte kan handla hos dem om jag befinner mig i Sverige eller i något annat land i Europa. Ta reda på det här på OmdömesStälle. 

Mer om QVC
QVC (quality value convenience) är en gratiskanal som har valt att främst rikta in sig på produkter som används i hemmet. QVC ägs idag av Qurate Retail Group men grundades och lanserades av Joseph Segel under 1986. QVC sänds till cirka 350 miljoner hushåll och inte endast inom USA utan till sju olika länder i världen. Företagets huvudkontor ligger i Pennsylvania i USA i byggnaden som går under namnet QVC Studio Park Complex som funnits där sedan den öppnades under 1997. Företaget QVC har uppdaterat sin logga fyra gånger sedan starten 1986. 

Det som erbjuds hos QVC
Inne i nätbutiken är produkterna indelade i olika kategorier och detta är till exempel: skönhet, smycken, elektronik, trädgård osv. En sökfunktion finns även inne på sajten där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i hela sortimentet. QVC levererar sina produkter till länder runt om i världen och kunder som befinner sig utanför Storbritannien kan räkna med en leveranstid på 7-10 arbetsdagar. I vissa fall kan leveransen ta länge om det är så att kunden gör en beställning under en högsäsong. Det är möjligt att skapa ett kostnadsfritt konto inne på sajten för att hålla koll på tidigare beställning men kan även användas för framtida beställningar. QVC erbjuder sina kunder en returrätt på 60 dagar räknat från den dagen då köpet gjordes. För att en retur ska godkännas av företaget ska produkten vara oanvänd och i samma skick som den var då kunden tog emot den, kunden får även själv stå för retur kostnaderna. För att göra en retur ska en returblankett fyllas i och printas ut. Vid frågor eller funderingar har QVC valt att svara på de oftast ställda frågorna direkt inne på sajten men de har även en kundtjänst som kan nås antingen genom att ringa dem, skicka e-post eller skicka ett meddelande på Facebook. 

Erfarenheter av QVC
Har du några åsikter om detta företag? Om du har det då kan väl du ta och lämna en recension här inne på våran sajt. I din recension har du chansen att med dina egna ord berätta vad du tyckte om företaget och för- och nackdelar som du snappade upp. I din recension ska du tänka på att vara ärlig och oberoende eftersom det kommer att hjälpa personer i framtiden. 


Hur man kan göra smarta val i köket.