Pullup & Dip

Alla recensioner

Pullup & Dip

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Pullup & Dip

Alla vet vi om hur viktigt det är att vi tränar och rör på oss. För att våran kropp ska orka ta oss igenom varje arbetsdag då måste vi även lägga lite tid på att faktiskt ta hand om våran kropp. Vardagsmotion, kanske lite styrketräning nu och då och hälsosam mat är det som gör att våran kropp verkligen kommer att tacka oss. Vissa tror att man kanske måste köpa ett svindyrt gym medlemskap för att kunna träna men så är inte fallet. Det finns så mycket träningar man kan göra hemifrån, både inne och ute, men det finns även företag som säljer träningsartiklar gjorda för hem. Pullup & Dip erbjuder träningsutrustning som kan användas hemma. 

Glöm inte att det alltid kommer att löna sig att på förhand läsa recensioner innan man faktiskt göra en beställning, det är därför vi är på OmdömesStälle finns till. Hos oss kan du helt gratis både läsa och skriva recensioner om olika företag och verksamheter. 

Mer om Pullup & Dip
Företaget är framtaget av två män från Tyskland som lärde känna varandra under 2010 då det är studerade tillsammans. Männen kom snabbt till det tankesättet att de inte ville ha ett vanligt nio till fem jobb utan de ville börja med något eget projekt. Under 2015 blev det båda färdiga med sina studier och då började de att planera sitt egna företag. Personerna började tillverka och framställa produkter som gjorde att man kunde dra upp sig med sin egen kroppsvikt på olika platser en på ett stort gym. Idag levererar företaget sina produkter till kunder runt om i hela världen, samt att de har utvecklat sitt produktsortiment och har flera produkter en endast en pull up bar.

Det som Pullup & Dip erbjuder
Produkterna är i nätbutiken indelade i olika kategorier som har sina egna underkategorier, men givetvis så går det även att använda sökfunktionen för att söka bland hela sortimentet. Produkterna som företaget säljer är 100% flexibla, vilket betyder att det kan användas i hemmet både inomhus och utomhus men man kan även ha det med sig när man reser. För kunder inom Europa är alla moms och tullavgifter är färdigt inkluderade i piset dock kan everanskostnaderna att variera beroende på vikten och volymen på paketet. Kunder inom Sverige kan räkna med en leveranstid på mellan 7,90€ och 15€. Svenska kunder kan räkna med en leveranstid på mellan tre till fyra arbetsdagar och om det skulle uppstå några frågor eller funderingar så har företaget en kundtjänst som kan nås via e-post.

Erfarenheter av Pullup & Dip
Har du vid något tillfälle varit kund hos detta företaget? Om du har det, kan inte du då lägga några minuter på att skriva en recension som du lämnar här inne hos oss. Du kan i din recension använda dina egna ord när du berättar för- och nackdelar som du upplevde med företaget. Så länge som du är oberoende och ärlig kommer din recension att betyda mycket. 


Träningstips.