Prylster

Alla recensioner

Prylster

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Prylster

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Prylster är ett företag som är verksamma online i Sverige och de erbjuder sina kunder olika från lek och spel till party och fest. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Prylster? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer info om företaget Prylster
Prylster är grundat och lanserat i Sverige och de har sitt huvudkontor i Malmö. I företagets sortiment ingår det många olika produkter och just produkterna är särskilt selekterade efter sina finesser. Företaget köper in sina produkter från olika länder runt om i världen för att kunna erbjuder sina kunder de senaste innovationerna

Vad erbjuder Prylster sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det kategorier som tex kök, teknik, hem och trädgård, skönhet och spel och så vidare. Prylster erbjuder även en outlet på sin hemsida där man kan hitta produkter till extra bra pris. När man gör en beställning så kommer den normala leveranstiden att vara mellan 1–3 vardagar. Skulle man köpa något via hemsidan och sedan känna sig missnöjd över den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur på den produkten. Om man gör en beställning som är på mer än 499 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad

Prylster har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Prylster?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen kontakta dem via e-post eller genom att ringa dem på telefon. Skulle man vara missnöjd över något som har med företaget att göra så kan man lämna in en reklamation genom att kontakta företagets kundtjänst. 

Har du någon erfarenhet av Prylster? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


En produkt man kan hitta hos företaget Prylster.