Probikekit

Alla recensioner

Probikekit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Probikekit

E-handel och olika nätbutiker blir hela tiden ett större fenomen, vilket heller inte är så konstigt eftersom det är så smidigt att handla online. När man handlar online så kan man sitta hemma bekvämt i soffan eller sängen och shoppa, man behöver inte anpassas sig till några öppettider samt att utbudet online är extremt stort. Det finns som sagt hur många nätbutiker som helst där ute, vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp och säljer bara därför produkter inom samma kategori. Men det finns även butiker som vill ha ett så stort sortiment som möjligt och har därför valt att sälja så gott som alla produkter som de kan tänka sig. ProBikeIt är ett företag som är verksamma i ett flertal olika länder och de har valt att erbjuda sina kunder produkter som är inriktade till cykelintresserade människor. 

Är produkterna värda sitt pris hos företaget? Kommer produkterna som jag beställer att hålla sin kvalitet eller kommer det att gå sönder under en kort tid? Är kundtjänsten enkelt att nå och hur ska man ta sig till om man känner sig missnöjd över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om ProBikeIt
Företaget är grundat och lanserat i England och de började sin verksamhet i början på 1990 – talet. De som grundade företaget har själva erfarenhet inom branschen samt att de är intresserade av cykling och själva sporten. ProBikeIt har valt att även samarbeta med andra företag som även är verksamma inom branschen samt även cyklister

Vad erbjuder ProBikeIt sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex kläder, accessoarer, däck, cyklar etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan. Företaget skickar sina produkter till många olika länder runt om i världen, och inne på deras hemsida kan man se hur mycket frakten skulle kosta och hur länge det skulle ta att få paketet till ett visst land. När man gör en beställning på hemsidan kan man välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken och även via Paypal. 

ProBikeIt har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om alla kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med ProBikeIt?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man undrar över något kan man börja med att gå in och läsa för att se om man då hittar svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå av någon anledning skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det genom att kontakta dem via sociala medier eller via e-post. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. 

Har du handlat hos ProBikeIt? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Cykeltips.