OmdömesStalle

  Recensioner Priceelf

  Nuförtiden kan man hitta precis allting på internet. Det har ingen skillnad om det handlar om mat, prylar och inredning, elektronik eller kläder. Det är smidigt att handla online och via nätbutiker eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik och utbudet brukar även vara mycket större online, eftersom det finns så många olika butiker. Det finns många nätbutiker som har valt att rikta in sig på en specifik produkttyp, medans andra nätbutiker säljer så gott som alla produkter som man kan tänka sig. Priceelf är en hemsida som erbjuder allt från datorer och telefoner till accessoarer för bilen.

  Hur fungerar leveranserna hos Priceelf, och kommer paketet verkligen att komma fram eller inte? Hur ska man göra om man vill göra en retur eller en reklamation? Hur kan man hitta kontaktuppgifter till företaget om man har några frågor? Detta är alla frågor som är väldigt svåra att veta svaret på innan man har handlat hos företaget i fråga. Men en sak man kan göra är att läsa andra personers erfarenheter i form av recensioner för att se vad de tyckte.

  Mer information om företaget Priceelf

  Företaget och nätbutiken fungerar som en återförsäljare online så de köper in sina produkter från olika tillverkare som de sedan säljer vidare. Priceelf har sitt huvudkontor i Hong Kong. Priceelf driver inte någon fysisk butik utan är verksamma online via deras hemsida. I företagets sortiment har de över 30 000 produkter som de levererar världen över.

  Att skapa den optimala kundupplevelsen inom e-handel

  Vad erbjuder Priceelf sina kunder?

  Olika produktkategorier kan kunderna se inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion som de kan använda sig av för att söka bland alla produkter i sortimentet. Kunderna kan välja på vilket språk de vill använda företagets hemsida och de kan även välja i vilken valuta de vill se priserna på produkterna. Då kunderna gör en beställning så varierar leveranstiderna beroende på var kunden bor och vart hen vill ha sitt paket. Kunden kan spåra paketet medan det är på väg. 14 dagar har kunden på sig att returnera någon produkt från och med att hen har tagit emot den, för godkänd retur krävs det att produkten är i oförändrat skick.

  Priceelf har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder. Kunderna kan prenumerera på brevet och sedan få information om kampanjer och erbjudanden till sin inkorg på e-posten.

  Hur kan kunderna kontakta Priceelf?

  Har kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Priceelf? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Att handla säkert online.

  Priceelf
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Priceelf

  Din recension

  FAQ

  Är Priceelf ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Priceelf. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Priceelf?

  Priceelf är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Priceelf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.