Posterfabriken

Alla recensioner

Posterfabriken

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Posterfabriken

Man har ett hem som man bor i, man vill trivas i hemmet, vad kan man göra för att trivas bättre? Man ska såklart köpa de möbler man både tycker att är snygga och bekväma och man kan se till att ha mysig belysning för att det ska bli mer hemtrevligt. Tavlor och konst på väggarna är något som verkligen kan förändra ett rum. Under de senaste åren har det blivit väldigt populärt att köpa posters och rama in dem. Detta har blivit populärt dels för att det är relativt billigt men det går även att så smidigt byta ut posters nu och då. Om man spendera tid inne på en hemsida som säljer posters men man hittar inget man finner tycke för, då har kanske Posterfabriken något eftersom man via dem kan förvandla en egen bild till en poster. 

Här inne på OmdömesStälle har du nu i detta fallet chansen att gratis läsa recensioner om företaget Posterfabriken men vi har även samlat erfarenheter om flera olika företag som finns där ute. 

Mer om Posterfabriken
Posterfabriken kommer från Sverige och har sitt säte i Stockholm. De har valt att erbjuda sina kunder chansen att förvandla vilken bild som helst till en cool filmposter som antingen blir en inredningsdetalj i det egna hemmet eller en passlig present att ge bort. De som grundade företaget valde att göra det eftersom de anser att inredning ska vara något personligt och unikt. Då företaget får in en beställning kommer de att skapa produkter för hand utgående från bilden som kunden skickade och kunden kan själv välja vilken stil hen vill ha, oberoende om det är skräck eller komedi. Alla posters som företaget skapar är gjorda på semi-blankt 170g silk papper, det är liknande papper som ofta används i museum. 

Det som Posterfabriken erbjuder
Då en kund ska köpa en poster ska hen först och främst börja med att välja en genre som till exempel: äventyr, fantasy, skräck, romantisk och så vidare. Efter det kommer kunden att kunna välja vilken storlek postern ska vara i, ladda upp en bild och även lägga till info som: titel, skådespelare, datum för biopremiär osv. Innan kunden får hem den färdiga produkten kommer hen att få en bild skickad till sig på e-posten och då kan ännu ändringar göras om kunden inte är nöjd till 100%. Inom Sverige är leveransen alltid gratis och den normala leveranstiden är mellan 3-7 dagar efter att företaget tagit emot beställningen. Om det finns några frågetecken har företaget en kundtjänst som svara på frågor både via telefon och e-post. 

Åsikter om Posterfabriken
Har du en cool filmposter på dig själv i ditt hem? Tycker du isåfall att kvaliteten på produkten är bra, tycker du att det är en bra gåva att ge bort och tyckte du att priset kändes rätt eller inte? Berätta i en recension varför du tycker som du gör. 


Tips vid tavelupphängning.