Polaroid

Alla recensioner

Polaroid

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Polaroid

Oberoende vad det handlar om att göra för köp så vill man känna sig nöjd över det man införskaffat sig, visst? Det är omöjligt att veta om man kommer att bli nöjd eller inte innan man faktiskt får hem sin produkt eller tillgång till sin tjänst och kan prova den. Det man kan göra och ska göra innan man bestämmer sig för att köpa en produkt eller en tjänst är att läsa recensioner om den tjänsten eller det företaget. Det är här vi på OmdömesStälle kommer in eftersom det vi har valt att göra är att samla recensioner och erfarenheter av företag där ute. I detta fallet handlar det om företaget Polaroid som erbjuder sina kunder polaroidkameror och direktbildskameror. 

Mer om Polaroid
Polaroid är ett amerikanskt företag som grundades och lanserades under 1937 av Edwin H. Land som själv gjort efterforskningar när det kommer till polarisering. Då företaget lanserades på marknaden var deras huvudprodukt polariserade glasögon men har under åren utökat sitt sortiment är de är idag kända för sina kameror. Under 2001 ledde ekonomiska problem till en rekonstruktion för företaget och senare under 2008 valde begärde företaget konkurs. Under 2017 köptes namnrättigheterna av Impossible Group. Polaroid levererar sina produkter till länder runt om i världen men det finns även återförsäljare som säljer av deras produkter. 

Det som Polaroid erbjuder
Företagets produkter är inne i deras nätbutik indelade i kategorier  beroende på ändamål men det finns även sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter som finns i hela sortimentet. Avgiften för leveransen varierar beroende på vad kunden väljer att beställa men den slutgiltiga summan kan ses innan kunden genomför sin beställning. Kunder som befinner sig inom EU kan räkna med en leveranstid på mellan 2 till 5 arbetsdagar men möjligheten finns även att betala extra för att få sitt paket levererat inom 2 till 3 arbetsdagar. Då kunden lagt till valfria produkter i kundkorgen och ska fylla i information om betalningen så finns det några olika alternativ att välja mellan och detta är till exempel: kredit- eller bankkort, direkt via internetbanken, Google/Apple Pay mm. Räknat från och med den dagen då kunden tog emot sitt paket finns ännu möjligheten att göra en retur och skicka tillbaka någon produkt. För att Polaroid ska godkänna en retur ska produkten som returneras vara i samma skick som då kunden tog emot den samt att den ska befinna sig i samma förpackning. Om en retur blir godkänd kommer kunden att bli återbetald på samma sätt som betalningen gjordes från första början. Polaroid har en kundtjänst som kan kontaktas genom att fylla i ett formulär som finns inne på sajten. 

Åsikter om Polaroid
Har du en kamera från detta företag, eller kanske ett par solglasögon? Om du har någon typ av erfarenhet av företaget skulle vi på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig tiden och lämnade en recension här inne på vår sajt. Berätta om du var nöjd över ditt inköp eller inte och om du tror att du kommer handla hos dem igen eller inte. 


Polaroid kamera.