OmdömesStalle

  Recensioner Polarn O. Pyret

  Hos Polarn o Pyret hittar du allt inom barnmode. Allt som behövs för att ditt barn ska se modernt och välklätt ut i varje säsong finns här. Alla plagg från Polarn o Pyret är lekvänliga utan att det skaver och stramar någonstans och dem passar på nästan alla. Alla plagg har testas och testats in i minsta söm för att dem så få bra hållbarhet och passform.

  Information om företaget

  Polarn och Pyret startades redan 1976 av Katarina Af Klintberg med viljan att göra bekväma barnkläder av högkvalitet. Det betyder att kläderna ska tåla att lekas i och ska hålla för tvätt efter tvätt. Helt enkelt låta barn vara barn. Dem har tidigt tagit inspiration från vuxnas sport och friluftskläder när det kommer till att designa ytterplagg. Polarn o Pyret har alltid fokuserat på att designa sina kläder med mycket funktionalitet och säkerhet. Dem ska klara av att användas för att klättra i träd och krypa runt på asfalt. Företaget har alltid miljön i fokus och dem har ett brett sortiment av ekologisk bomull. Polarn o Pyret ingår i RNB Retail and Brands och har cirka 100 egna butiker. I Sverige har dem cirka 60 butiker. Klädkedjan är bland annat känd för sin unika randiga bomullstrikå som har funnits med i deras sortiment sedan start då den formgavs 1975 av Gunilla Axen.

  Polarn o Pyret - Sommar 2019

  Vad erbjuder Polarn o Pyret

  I Polarn o Pyrets butiker och webbshop hittar du slitstarkt kläder som tål att tvättas och slitas och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Polarn o pyret har allt för dina barn i alla säsonger. När dina barn växer ur kläderna kan du sälja dem vidare via Polarn o Pyrets market helt gratis. Där kan du även köpa begagnade kläder till kanon priser. Handlar du mycket hos Polarn o Pyret kan det vara värt bli medlem hos dem och ta del av deras medlemsförmåner. Dem har två olika förmånsnivåer som baseras på hur mycket du har spenderat hos dem under de senaste 12 månaderna. Du får även bonuspoäng och bonusutbetalning på alla dina köp. När du beställer hem på deras hemsida får du alltid fri frakt om du handlar för mer än 300 kr, annars kostar fraktavgiften 45 kr. Är du VIP medlem blir frakten alltid gratis. Deras hem leveranser tar normalt 1-4 arbetsdagar.

  Tips, reklamationer och kontakt

  För att kontakta Polarn o Pyrets kundservice kan du enkelt ringa dem på vardagar mellan 09:00 – 11:00 eller om du inte känner för att ringa kan du slänga iväg ett mail. Men kom ihåg att kolla deras sida med vanliga frågor där finner du svar på det mesta om beställningar, betalningar, sortiment, leveranser och returer. Vill du returnera en vara är det kostnadsfritt att göra det i deras butiker, bara ta med kvitto eller faktura du fick till din epost. Ska du skicka tillbaka varan kostar det 45 kr i retur avgift.

  Har du handlat hos Polarn o Pyret? Då får du gärna skriva en egen recension och berätta om dina erfarenheter och tankar kring Polarn o Pyret. Alla recensioner är välkomna.

  Polarn O. Pyret
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Polarn O. Pyret

  Din recension

  FAQ

  Är Polarn O. Pyret ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Polarn O. Pyret. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Polarn O. Pyret?

  Polarn O. Pyret är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Polarn O. Pyret gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.