Poijana

Alla recensioner

Poijana

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Poijana

Att träna och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det blir man mycket gladare, man blir starkare och man orkar mycket bättre i vardagen både psykiskt och fysiskt.  Och om det är så att man inte tycker om att gå på gym så behöver man inte heller gör det. Det räcker med att man går på långpromenader, går ut och springer eller så skaffar man sig en hobby som tex fotboll eller handboll. Men om man är van att träna och man brukar göra det så vet man även att motivationen går lite upp och ner hela tiden. Man är inte alltid så motiverad som man kanske skulle vilja vara. Har man slut på motivationen så kan man kolla på olika sociala medier på personer man ser upp till, man kan kolla på olika motiverande videon och en sak som man även kan göra är att köpa nya träningskläder, eftersom det har en tendens att motivera många människor. Det finns många olika märken och butiker att välja mellan då det kommer till träningskläder och ett av dem är Poijana. 

När man läser andra personers recensioner om tex Poijana kan man få svar på frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har någon erfarenhet av olika företag, eftersom det kan hjälpa andra människor i framtiden.

Info om Poijana
Poijana är ett e-handelsföretag som är verksamma på marknaden genom att erbjuda träningskläder. Poijana tillverkar sina produkter utav återvunnet material och för företaget att skapa ett par träningsleggings går det åt cirka 12 stycken plastflaskor som funnits på någon strand någonstans i världen. Poijana är certifierad av trygg e-handel och följer föreskrifterna för att bedriva distanshandel. 

Det som Poijana erbjuder sina kunder
Priserna som är synliga inne på företagets hemsida är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. För att handla via sajten ska kunden vara 18 år eller äldre. Innan kunden genomför sin beställning kan man se den förväntade leveranstiden vilket normalt är inom 30 dagar från och med att Poijana har bekräftat beställningen. Från och med att kunden tagit emot paketet kan hen inom 14 dagar göra en retur vid behov. För att returen ska bli godkänd ska vissa produkter befinna sig i ett paket med obruten försegling pga hälsoskäl. 

Hur kunderna kan kontakta Poijana
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten. 
 
Har du någon erfarenhet av företaget Stålhästen? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


Hur man kan öka sin träningsmotivation.