OmdömesStälle

  Recensioner Poijana

  Att träna och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det blir man mycket gladare, man blir starkare och man orkar mycket bättre i vardagen både psykiskt och fysiskt. Och om det är så att man inte tycker om att gå på gym så behöver man inte heller gör det. Det räcker med att man går på långpromenader, går ut och springer eller så skaffar man sig en hobby som tex fotboll eller handboll. Men om man är van att träna och man brukar göra det så vet man även att motivationen går lite upp och ner hela tiden. Man är inte alltid så motiverad som man kanske skulle vilja vara. Har man slut på motivationen så kan man kolla på olika sociala medier på personer man ser upp till, man kan kolla på olika motiverande videon och en sak som man även kan göra är att köpa nya träningskläder, eftersom det har en tendens att motivera många människor. Det finns många olika märken och butiker att välja mellan då det kommer till träningskläder och ett av dem är Poijana.

  När man läser andra personers recensioner om tex Poijana kan man få svar på frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har någon erfarenhet av olika företag, eftersom det kan hjälpa andra människor i framtiden.

  Info om Poijana

  Poijana är ett e-handelsföretag som är verksamma på marknaden genom att erbjuda träningskläder. Poijana tillverkar sina produkter utav återvunnet material och för företaget att skapa ett par träningsleggings går det åt cirka 12 stycken plastflaskor som funnits på någon strand någonstans i världen. Poijana är certifierad av trygg e-handel och följer föreskrifterna för att bedriva distanshandel.

  who you can use blocket arabic users.mp4

  Det som Poijana erbjuder sina kunder

  Priserna som är synliga inne på företagets hemsida är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. För att handla via sajten ska kunden vara 18 år eller äldre. Innan kunden genomför sin beställning kan man se den förväntade leveranstiden vilket normalt är inom 30 dagar från och med att Poijana har bekräftat beställningen. Från och med att kunden tagit emot paketet kan hen inom 14 dagar göra en retur vid behov. För att returen ska bli godkänd ska vissa produkter befinna sig i ett paket med obruten försegling pga hälsoskäl.

  Hur kunderna kan kontakta Poijana

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten.

  Har du någon erfarenhet av företaget Stålhästen? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man kan öka sin träningsmotivation.

  Poijana
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Poijana

  Din recension

  FAQ

  Är Poijana ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Poijana. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Poijana?

  Poijana är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Poijanas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.