Plarium

Alla recensioner

Plarium

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Plarium

Gaming och spel håller näst intill på att ta över världen. Kanske inte riktigt men det finns hur många företag, bolag, sajter, hemsidor och personer som håller på med någon typ av gaming eller inom spelindustrin. Att spela spel har varit ganska så populärt en lång tid redan i många delar av världen, och med dagens teknik och möjligheter så fortsätter industrin bara att växa. Det finns spel idag som man kan sitta och spela helt själv, spel som man kan spela tillsammans med alla vänner och bekanta samt att det finns allting däremellan. Plarium är en spelutvecklare som även har en hemsida som går under samma namn, och de har ett användaravtal på allt som allt 390 miljoner registrerade användare världen över. 

Spelen som Plarium skapar och erbjuder, kan man endast spela dom på mobilen eller kan man även spela dom på datorn eller via någon annan enhet? Kostar spelen eller är dessa spel gratis att ladda ner och spela? Här på OmdömesStälle finns det pålitliga och ärliga recensioner skrivna av personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Om Plarium
Under 2009 grundades och lanserades företaget Plarium, och på företaget arbetar det 1 400. Företaget skapar spel som kan spelas både på mobilen och även i datorn och några kända titlar som de har gett ut är: Shadow Legends, War of Clans, War of Empires och så vidare. De driver även en hemsida som även den heter Plarium och inne på den är det möjligt att se vilka spel de har gett ut och även möjligt att delta i olika forum som andra spelare även kan delta i. Spelen som företaget utvecklar och sedan ger ut är så kallade MMO vilket betyder Massively Multiplayer online vilket i sin tur butiker att spelet har väldigt många spelare som på samma gång spelar med varandra. 

Tjänsten som Plarium erbjuder
På hemsidan är det möjligt att se de olika spelen i olika kategorier. De finns tex kategoriserade enligt hur populära de är på marknaden, vilka spel som är helt nyutgivna och även vilka spel som kan spelas kostnadsfritt. En blogg är även något som Plarium driver och där finns det tex artiklar som de har gjort tillsammans med kända spelare, vad man ska tänka på då det kommer till hela spelindustrin och även info om nya spel som de lanserar och erbjuder. Plarium har kontor i flera länder runt om i världen men skulle några frågor eller funderingar dyka upp från kundens sida så är det möjligt att komma i kontakt med kundtjänsten via e-post. Men innan det görs kan det vara bra att ställa sin fråga i forumet bland alla de andra spelarna. 

Erfarenheter av Plarium
Har du köpt eller laddat ner ett spel som Plarium har skapat? Om du har det så kan väl du ta en liten paus i ditt spelande och här inne hos oss på OmdömesStälle skriva en recension och berätta vad du tyckte om dem. Berätta om spelet var vad du hade förväntat dig och även annat som du kanske känner att du vill dela med dig av. 


Tips på spel som kan laddas ned gratis.