OmdömesStälle

  Recensioner Pinkorblue

  Tillskott i familjen

  är ju såklart väldigt kul, intressant och spännande. Och inte bara det att man måste ha ett väldigt stort ansvar och visa kärlek utan man måste även införskaffa sig en massa nya produkter. Ett barn och en baby behöver inte endast kläder på kroppen utan en säng, bilbarnstol, nappflaskor, monitor kan vara bra samt skötbord och blöjor. När man väntar barn är det ofta då man gör de allra flesta nödvändiga inköpen som en förberedelse för barnet. Men om man är gravid mår man kanske inte så bra, och då har man kanske inte alltid lusten att gå omkring i fysiska affärer där man måste trängas och eventuellt bära på en tung spjälsäng. Därför kan man som så mycket annat även införskaffa alla babyprylar online, och sedan åka med bilen och hämta ut dem efter några arbetsdagar. Det finns såklart många olika företag som säljer produkter inom dessa kategorier, men en nätbutik som gör det i Sverige är pinkorblue.

  Hur långa är leveranstiderna hos pinkorblue? Vilka betalningsmetoder erbjuds och hur ska jag göra om jag får hem en produkt men inte känner mig riktigt nöjd? Det är alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon sorts erfarenhet av en viss butik.

  Mer information om pinkorblue

  Pinkorblue är ett företag som från början grundades i Tyskland under 1989 men har sedan dess spridit ut sig även till andra länder i Europa. Från början hade företaget endast fysiska butiker men började sedan med e-handel. I dag finns pinkorblue i 12 olika länder och det är även en av de största på marknaden i Tyskland inom kategorin. Pinkorblue har ett sortiment där det ingår mer än 45 000 produkter inom olika kategorier som har med barn och baby att göra.

  Vad kan man hitta hos pinkorblue?

  Inne på företagets hemsida finns olika kategorier som tex barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker, kost mm. Men om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen på hemsidan. Pinkorblue har även en kampanj som heter ”dagen erbjudande” där det dagligen dyker upp ett nytt erbjudande. Om man känner sig osäker inför den kommande mamma eller papparollen har företaget pinkorblue även en egen ”babyguide” där man kan läsa och kanske få svar på de saker man undrar över. Alla paket levereras med Postnord som paketet skickar ut.

  Pinkorblue har ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att direkt till inkorgen på e-posten få information om olika kampanjer och erbjudanden.

  Hur kan kundtjänsten hos pinkorblue nås?

  Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet hjälp, där de oftast ställda frågorna finns och där kan man gå in och läsa om man har några frågetecken angående företaget. Om man inte hittar svaret på sin fråga eller ändå vill kontakta företaget kan man göra det via telefon. Om man skulle få hem en produkt man inte är nöjd med kan man lämna in ett klagomål genom att kontakta företaget.

  Har du handlat hos pinkorblue? Om ja, glöm då inte att skriva en egen recension.


  Inköp till barnet.

  Wolf family ⭐️ Pink or Blue Toilet Door? Wolfoo and Toilet Training

  Pinkorblue
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Pinkorblue

  Din recension

  FAQ

  Är Pinkorblue ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Pinkorblue. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Pinkorblue?

  Pinkorblue är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Pinkorblues webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.