OmdömesStälle

  Recensioner Pierre Robert

  Vi som bor i Norden kan ha ett mycket varierande klimat. Varje dag som går kan ha mycket ojämna grader och likaså fuktighet. Det är också svårt att förutse om det ska bli sol eller mulet. Detta kan bli ett problem när man är borta hemifrån. Planerar man att åka iväg och tälta några nätter, eller gå ut i skogen hela dagen och plocka lite svamp så kan det löna sig att vara förberedd med extra kläder i väskan. De kläder som är viktiga att ha som reserv är de kläder som är närmast kroppen. Ett företag som erbjuder kläder i just dessa kategorier är Pierre Robert.

  Om Pierre Robert

  Varumärkena Pierre Robert och La Mote ägs av Pierre Robert Group, förkortat PRG. De har distribution i Norge, Sverige och Finland med ungefär 200 anställda. Deras omsättning år 2018 uppgick till ca 680 miljoner NOK. Orkla är koncernen Pierre Robert Group hör till, och kontoren finns i Stockholm, Vantaa, och sedan huvudkontoret i Oslo. Detta företag producerar basplagg för både män och kvinnor, men också för barn. Företaget och har sin fokus på nordisk design med hög komfort, och plaggen är så gott som skräddarsydda för den skandinaviska vardagen. Deras designteam sitter i Oslo, och detta team utvecklar precis alla deras plagg.

  Pierre Robert Branding - Comfortable Fashion

  Vad erbjuder Pierre Robert?

  Pierre Robert erbjuder basplagg med hög kvalitet för män och kvinnor, men de har också kläder för barn. De erbjuder underkläder, träningskläder, strumpor och bland annat loungewear. En stor del av deras plagg är av ull. De skulle gärna producera mer av deras kläder i naturmaterial, men en av orsakerna att detta inte går att uppfylla är på grund av att de kläder som kräver till exempel stretch eller stöd, och de plaggen som ska torka snabbt inte passar ihop med naturmaterial. Men gör så mycket de kan och står för forskning i detta område, de hoppas på att detta går att uppfylla i framtiden. De har också en hel kategori inom hållbarhet, där kan man läsa om bland annat varför mikroplast är skadligt. Om man beställer för mer än 500 kr så erbjuder dom alltid gratis frakt, annars är fraktavgiften 49 kr. Paketen kommer hem i brevlådan om de är tillräckligt små. Paket som är större måste sökas från ett postombud nära leveransadressen. Om man inte löser ut sitt paket inom 14 dagar så kommer paketet att returneras till ett av deras lager, iså fall kommer 200 kr kommer debiteras för att kunna täcka fraktkostnaderna och administrativa avgifter. Är man inte nöjd med sitt köp har man 30 dagars ångerrätt.

  Kontakta Pierre Robert

  Om det finns några frågor som man vill ställa Pierre Robert så rekommenderas det att först gå in på deras hemsida och läsa genom deras FAQ (frequently asked questions). Där hittar man troligtvis sitt svar, om inte svaret fanns där så kan man kontakta Pierre Robert genom E-post: konsumentkontakt@pierrerobert.se, eller via telefon: 010 – 142 63 00.

  Att skriva en recension tar bara några minuter. Skriv gärna en recension så att andra kan lära sig av din erfarenhet och på så sätt undvika eventuella svindlerier eller upplevelser som andra inte kunde veta om. En recension är alltid bra så länge den är ärlig!


  Pierre Robert
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Pierre Robert

  Din recension

  FAQ

  Är Pierre Robert ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Pierre Robert. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Pierre Robert?

  Pierre Robert är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Pierre Roberts webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.