Pickatale

Alla recensioner

Pickatale

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Pickatale

Det är bevisat hur hälsosamt det egentlig är att läsa. Personer som väljer att läsa har ett mycket större ordförråd än de som inte läser samt att de även är mindre stressade och har mindre ångest. När det kommer till att läsa så tror många kanske att de måste läsa faktaböcker och lära sig något nytt för varje bok, och visst kan man det men man även läsa för att det är roligt. Det är viktigt att man läser för sina barn redan då de är små och det är ännu bättre om dom även väljer att läsa då de blir äldre. Pickatale är en hemsida där det är möjligt att få tillgång till olika barnböcker, samt att de även har ett urval av ljudböcker som är nedladdningsbara. 

Kan man beställa hem de fysiska böckerna som företaget erbjuder, eller fungerar de mer som ett bibliotek online där man kan ladda ner böckerna till mobilen eller plattan? Fungerar själva tjänsten som en prenumeration eller är det en engångskostnad? Få höra vad andra personer tycker om Pickatale genom att läsa deras egna recensioner

Om Pickatale
Pickatale är en läs-och ljudboksapp som samtidigt är interaktiv. Själva appen fungerar som ett bibliotek där det även läggs till böcker nu och då och det är möjligt för äldre barn att själv läsa eller lyssna via appen men föräldrarna kan även läsa för sina barn via appen. Personen som skapade själva appen gjorde det eftersom att han ansåg att barnböcker via nätet var så dyra och valde därför att erbjuda e-böcker istället. 

Tjänsten Pickatale fungerar som en prenumeration som kan laddas ner både via AppStore och GooglePlay. I sortimentet som Pickatale har finns det cirka 1 000 olika böcker för barn i olika åldrar. Pickatale erbjuder inte endast svenska barnböcker utan de har även ett urval av böcker på andra språk. 

Det som Pickatale erbjuder
Det finns två stycken olika prenumerationsalternativ som Pickatale erbjuder, och det är antingen möjligt för kunden att betala en gång i året eller sedan en gång i månaden. Oberoende vilket alternativ kunden väljer så är det möjligt för helt nya kunder att prova på tjänsten gratis i 2 veckors tid. Under testperioden gäller ingen bindningstid och kunden kan välja att avsluta prenumerationen då testperioden är slut. Böckerna som finns tillgängliga i appen är även interaktiva vilket betyder att det är möjligt att trycka på bilder och text etc. I appen är det möjligt att ladda ner böcker för att använda dem offline. Kundtjänsten hos Pickatale kan nås genom att skicka e-post till dem. 

Erfarenheter av Pickatale
Har du eller din familj använt er av tjänsten Pickatale? Om du eller ni har gjort det så kan väl du ta dig tiden och på några minuter skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om företaget. Du kan berätta vad du tyckte om urvalet på böcker, hur länge du valde att ha din prenumeration eller om du ännu har den och berätta även vad dina barn tyckte om appen. Du kan även läsa andra personers recensioner inne hos oss. 


Varför det är riktigt bra att läsa för barn.