OmdömesStalle

  Recensioner Philips

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Det finns många olika nätbutiker i alla länder i världen, en nätbutik som finns i Sverige och i många andra länder är Philips och de erbjuder sina kunder produkter inom flera olika kategorier som har med elektronik att göra.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Philips? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Mer information om Philips

  Philips är ett företag som är grundat och lanserat redan under 1891 och är i dagsläget en av världens största elektroniktillverkare. På företaget arbetar det mer än 100 000 anställda och man kan hitta företagets produkter i nästan alla elektronik butiker man befinner sig i.

  Mathias Helsing Andersson - Nu Ska Du Ut (Officiell Musikvideo)

  Vad erbjuder Philips sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det kategorier man kan kolla igenom som tex hushålls produkter, ljud och bild, belysning, hälsa, delar och tillbehör etc. Oberoende vad man väljer att handla inne på företagets hemsida så kommer frakten att vara gratis. När man köper någon produkt hos Philips så kommer det att vara två års garanti på produkten ifall den skulle gå sönder och man har även 30 dagars returrätt om man får hem en produkt som man inte känner sig nöjd med.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Philips?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna. Och där kan man gå in och läsa om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte hittad svarte på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten hos Philips så kan man göra det genom att antingen ringa dem eller genom att skicka e-post till dem. Skulle man få hem en söndring produkt som man sedan vilja lämna in en reklamation på så kan man göra det genom att först kontakta företagets kundtjänst för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du handlat hos Philips? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Exempel på produkt som man kan hitta hos Philips.

  Philips
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Del av ordern betalades men levererades ej.

  Beställde två identiska luftrenare, en levererades ej. Ringde Philips i 09 dec och i 21 december men inte något åtgärd hade tagits utan "ärendet var under utredning" =ingenting har gjorts på 3 veckor. Ska anmäla detta till Konsumentombudsmannen. Avråder starkt från att beställa från Philips online-shoppen!

  Av: MoJo22-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Philips

  Din recension

  FAQ

  Är Philips ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Philips. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Philips?

  Philips är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Philips gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.