PetCareSupplies

Alla recensioner

PetCareSupplies

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo VetZoo

VetZoo

0 recensioner

Om VetZoo VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av pr...

Logo Dogman

Dogman

0 recensioner

Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de &aum...

Logo Foderboxen

Foderboxen

0 recensioner

Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller s&...

Logo Supercat

Supercat

0 recensioner

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som h...

PetCareSupplies

Oberoende vad man väljer att ha för husdjur, om man väljer att ha något så kommer den att behöva olika prylar. Det kan handla om koppel till hunden, bitleksaker år kaninen eller kanske kattsand till kattens låda. Eftersom det är väldigt vanligt att man skaffar husdjur så finns det även många företag som valt att erbjuda produkter för djur och djurägare. I detta fallet är det PetCareSupplies. 

Varför ska jag vända mig just till PetCareSupplies, när det finns så många andra djurbutiker där ute? Erbjuder de produkter till att typer av husdjur, och kan jag vara säker på att dessa produkter kommer att vara säkra för just mina djur? Läs vad andra personer har att säga om företaget här hos oss på OmdömesStälle. 

Om PetCareSupplies
Företaget kommer från UK och det är några år sedan de grundades och lanserades på online marknaden. De erbjuder produkter till bland annat hundar och katter. Företaget levererar sina produkter till länder runt om i världen, och i sitt produktsortiment har de produkter för djurens hygien, men även andra produkter för djurets välmående. I dagsläget erbjuder inte företaget någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin nätbutik. 

PetCareSupplies har även valt att erbjuda sina kunder ett nyhetsbrev, och för personer som för första gången prenumererar på det får en rabattkupong. 

Det som PetCareSupplies erbjuder
Inne i nätbutiken är företagets produkter indelade i olika kategorier, som även har flera underkategorier. Det finns även en sökfunktion inne på företagets hemsida där kunderna har möjligheten att söka bland alla produkter som finns i hela sortimentet. Företaget levererar sina produkter till länder runt om i hela världen, och kunderna har möjligheten att betala 6,99$ för att få en spårbar frakt. Den totala fraktkostnaden räknas ut utgående från vikt och volym på kundens paket, och kunden kan räkna med att få sitt paket levererat inom 28 dagar efter att beställningen gjordes. PetCareSupplies erbjuder sina kunder “pengarna tillbaka garanti” och detta betyder att kunderna har möjligheten att göra en retur, och sedan få sina pengar tillbaka inom 28 dagar räknat från och med att kunden tagit emot sitt paket. För att kunna göra en retur, och antingen få pengarna tillbaka eller byta ut en produkt så ska kundtjänsten hos företaget först kontaktas. Kundtjänsten kan kontaktas antingen via mejl eller telefon. Ska en kund eller någon lämna in en reklamation ska kundtjänsten även i första hand kontaktas. 

Tankar och åsikter om PetCareSupplies
Är du en person som har valt att handla hos detta företag? Om du har det, kan inte du då vara så snäll och berätta för oss dina erfarenheter av företaget. Du kan ta och berätta om du tyckte att produkterna verkligen hjälpte dina djur, om du var nöjd med produkterna och även om du tror att du kommer att handla hos företaget igen eller inte. Var ärlig i din recension, och kom ihåg att det alltid är gratis att lämna recensioner inne hos oss. 


Tips för hundägare.