PenStore

Alla recensioner

PenStore

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

PenStore

Att skapa saker har många ett stort intresse av. Oberoende om det handlar om att skriva poesi eller böcker, måla och hålla på med konst eller kanske skapa saker inom bild och ljud. När det kommer just till att hålla på med olika typer av konst projekt så vet man att det behövs mycket olika saker. Man behöver tex utrymme att hålla på med sin konst, man behöver pennor eller penslar beroende på vad man föredrar samt att man behöver papper eller vad man vill skapa konst på. Eftersom allt idag är så gott som möjligt att finna online så finns det även oändligt med pennor och andra produkter online. Pen Store erbjuder olika produkter inom konstnärsmaterial

Är produkterna värda sitt pris hos Pen Store? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt jag köpt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om företaget Pen Store
Svenskt företag som har ett sortiment beståendes av pennor och andra produkter inom kreativt skapande. Företaget är både verksamma online via sin nätbutik, men de driver även en egen fysisk butik som ligger i Stockholm. 

Vad erbjuder Pen Store sina kunder?
Kunderna kan inne på hemsidan välja på vilket språk de använder den och även i vilken valuta de vill se produkt priserna. Det är möjligt att handla via Pen Store antingen som privatperson eller som ett företag. Inne i nätbutiken finns det olika produktkategorier, men även en sökfunktion. När det kommer till betalningen så kan kunderna välja bland annat att betala med Swish, via faktura, direktbetalning via internetbanken eller kredit- eller bankkort. Om kunderna väljer att göra en beställning på 299 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på varje beställning. Kunderna har även möjligheten att hämta ut sitt paket från den fysiska butiken. Inom 14 dagar efter mottagandet av produkten har kunderna möjligheten att göra en retur. 

Pen Store har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kundtjänsten hos Pen Storekan nås
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos Pen Store? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Hur man ska komma igång med skapandet.