test"""" Pen Store » Omdömen och kundupplevelser 2021
OmdömesStalle

  Recensioner Pen Store

  Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem kan du handla både på nätet men även i butik. Du kan hitta hurdana pennor du bara kan tänka dig, du är erbjuden otroligt snabba leveranser och du får fri frakt om du gör ett köp på över 499 kr. Hos Pen Store kommer du att hitta produkter som du kommer att gilla oberoende om du är amatör eller konstnär.

  Information om Pen Store

  Detta företag älskar pennor typ mer än allt annat, pennor har en särskild plats i deras hjärtan. Hos detta företag kan du hitta pennor och konstnärsmaterial av alla dess lag, oberoende om du är ute efter penselpennor, tuschpennor, fineliners mm. Det går otroligt bra för detta företag vilken även leder till att deras sortiment hela tiden utökas och blir större, och alltid med nya, spännande och ännu mer kreativa produkter. Pen Store vill att alla deras kunder ska vara nöjda och de gör allt för att kunna erbjuda det vassaste utbudet av pennor och allt annat när det kommer till konst och kontorsmaterial. Pen Stores måtto är ett de alltid ska erbjuda ett sortiment som är både billigt och brett, både för professionella konstnärer men även för personer som är intresserade av DIY och hobbymaterial. Pen Store finns såklart på nätet alltid tillgängligt men även i deras fysiska butik som ligger i Stockholm.

  Pen Store.

  Vad erbjuder Pen Store?

  Inne på Pen Stores hemsida kan du smidigt kolla igenom många olika kategorier som de erbjuder, du kommer lätt att hitta vad du är ute efter, men chansen är än stor att dy fastnar för något annat intressant. Du kommer ofta att hitta erbjudanden inne på hemsidan men glöm heller inte att kolla in Pen Stores outlet för att hitta produkter till ännu bättre priser. Oberoende vad du beställer kommer det att vara snabba leveranser inom hela landet och även en väldigt trygg och trovärdig prisgaranti. Om du gör en beställning på över 499 kr kommer du att få gratis frakt och om du beställer under det kommer det att kosta 39 kr. Glöm inte att prenumerera på Pen Stores nyhetsbrev för att ta del av rabatter och nya produkter.

  Komma i kontakt med Pen Store

  Om du undra över något kan du alltid vänta dig till företagets vänliga och kunniga kundtjänst. DU kan nå dem på telefon, via e-post eller så kan du svänga in via deras butik som ligger i Stockholm och ställa din fråga där. Innan du kontaktar företaget kan du alltid ta och läsa igenom de allra vanligaste ställda frågorna som finns på hemsidan, där är chansen väldigt stor att du hittar svaret på din fråga. Om du får hem en produkt om har något fel eller är defekt på något sätt ska du alltid lämna in ett klagomål, det gör du enklast genom att kontakta företaget så att de kan hjälpa dig efter det.

  Skriv gärna en egen recension om företaget om du har handlat via dem.

  Pen Store
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Pen Store

  Din recension

  FAQ

  Är Pen Store ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Pen Store. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Pen Store?

  Pen Store är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pen Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.