Peggybuy

Alla recensioner

Peggybuy

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Peggybuy

Att handla online blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Något man även kan handla online är unik konst. När  man åker tex till sin lokala Ikea så känner man igen alla tavlor eftersom det är så många som redan har dem hemma. Så därför kan det vara bra att handla konst online, Peggybuy är ett av dessa företag som säljer konst
 
Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Peggybuy? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer information om Peggybuy
Peggybuy är ett företag som är skapat av ingenjörer, konstnärer samt andra typer av skapare inom konst. Företaget driver idag inte någon typ av fysisk verksamhet utan de driver sin verksamhet online där det är möjligt att köpa olika typer av produkter inom konst för familjen. Personerna som skapade företaget är själva föräldrar så de ville skapa en nätbutik med passande produkter för familjer. 

Det Som Peggybuy erbjuder
En sökfunktion finns inne på hemsidan där kunderna kan söka bland alla produkter som finns tillgängliga i sortimentet samt att det finns olika produktkategorier med flera underkategorier i nätbutiken. Kunderna kan välja i vilken valuta de vill se priserna på hemsidan och även på vilket språk de vill använda hemsidan. Peggybuy levererar sina produkter till länder runt om i världen och då det kommer till betalningen så accepterar de endast PayPal. Då kunden gjort sin beställning så skickar företaget iväg paketet inom 1-2 dagar och efter det är det en leveranstid på cirka 5 arbetsdagar. 

Hur Peggybuy kan kontaktas
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live via hemsidan. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.
 
Har du köpt något hos Peggybuy? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga.


Konstutställning.