Peel

Alla recensioner

Peel

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Peel

En mobiltelefon har nog de allra flesta av oss idag. Om det är så att man har en relativt ny mobil med alla de senaste funktionerna så vet man att den troligtvis inte var så billig. Mobiltelefoner kan idag ha ett ganska så saftigt pris och om man väl betalat för den så vill man inte tappa den så att den går sönder redan under den första dagen. Ibland även fast man är väldigt försiktig så händer det att man tappar sin mobil men det behöver inte vara slutet eftersom det idag finns företag som skapar hållbara mobilskal. Peel säljer både mobilskal men även skydd till mobilskärmen. 

Kommer jag att kunna vara säker på att skal från Peel verkligen kommer att skydda min mobil? Är produkterna värda sitt pris eller ska jag vända mig till någon annan butik om jag är ute efter mobilskal? Läs recensioner se vad andra har för erfarenheter av företag som Peel. 

Mer om Peel
Peel är ett företag som erbjuder sina kunder mobilskal och skydd till både iPhones och Android enheter och det är Marshall Haas och Jon Wheatley som är personerna bakom företaget. De två personer som grundade Peel har ett intresse av minimalism och har därför valt att erbjuda sina kunder mobilskal som är ganska minimalistiska. Peel utgår från motton “less is more” då de väljer ut sina produkter och inför dem i produktsortimentet

Vad erbjuds hos Peel?
Kunderna kan direkt inne i nätbutiken välja i vilken valuta de vill se priserna på produkterna som i sin tur är indelade i olika kategorier beroende på användningsområde. Peel levererar sina produkter till länder runt om i världen och efter att de tagit emot en beställning kommer de att behandla ordern inom några arbetsdagar. Kunder som inte befinner sig i USA kan räkna med en leveranstid på mellan 8-18 arbetsdagar räknat från dagen då paketet lämnar företagets lager.  Kunderna har möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg och skulle det vara så att en kund får hem sitt paket och sedan känner sig missnöjd över något produkt finns möjligheten att göra en retur. Returer kan göras inom 30 dagar frå och med att beställningen gjordes och för att påbörja en retur ska en blankett fyllas i som finns inne i nätbutiken. Det ingår garanti på produkterna som på Peel säljer men den varierar beroende på vilken produkt det handlar om. Mobilskalen har en garantitid på 2 år medans glas skydden har ett års garanti. Peel har en kundtjänst som är kontaktbar via ett formulär som kan fyllas i inne på hemsidan. 

Erfarenheter av Peel
Är din mobil skyddad tack vare Peel? Om du har någon typ av erfarenhet av företaget tycker vi här på OmdömesStälle att du borde skriva en recension. Berätta om du tycker att produkterna är värda sitt pris, om de verkligen håller mobilen säker och om du skulle rekommendera företaget och deras produkter till andra där ute. 


Vilka mobilskal är inte alls bra för barn? Ta reda på det här.