peaceofhome

Alla recensioner

peaceofhome

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

peaceofhome

Näthandeln fortsätter för varje dag som går att växa, vilket ingen är förvånad av. Det är otroligt smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. När det kommer till produktsortimenetet så kan det verkligen kännas som att det är hur stort som helst, och det är ju verkligen något som stämmer. Det är väldigt många som föredrar att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med kanske datorn i knät eller mobilen i handen utan att ens lämna soffan eller sängen. Att trivas i sitt eget hem är ju verkligen A och O och det finns olika typer av nätbutiker där ute som kan hjälpa till med att öka trivseln där hemma, peaceofome är ett av dessa företag. 

Om jag väljer att köpa en lampa hos peaceofhome kommer då själva glödlampan att följa med eller måste jag köpa den enskillt? Måste jag som kund själv betala för att fraktkostnader eller kommer företaget att stå för det? Genom att läsa andra personers recensioner kan man inte endast finnas svaret på dessa typer av frågor utan svaren till hur många frågor som helst. 

Information om företaget peaceofhome
peaceofhome är en webbutik som under 2017 grundades och lanserades av Lisa Rosén. Produkterna som företaget säljer är i en skandinavisk design. Tidigare gick företaget under namnet SovrumSshoppen.se men bytte sedan namn under 2019 till peaceofhome. I dagsläget driver inte företaget någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin nätbutik. 

Det som peaceofhome erbjuder sina kunder
Det finns olika produktkategorier inne på företagets hemsida som tex: möbler, kök, barnrum, utemiljö och så vidare. Men det finns även en kategori med namnet “rea” där produkter finns som för tillfället är på rabatt, men även en kategori med namnet “under 200 kr” där billiga produkter finns listade. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. För att handla hos peaceofhome ska kunden vara 18 eller ha målsmans tillstånd. Klarna är det företaget som har hand om företagets betalningar vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Det finns även några andra betalningsmetoder som tex Swish, Google Pay och Apple Pay. Beställningar som överstiger 799 kr läggs det inte till någon fraktkostnad på, i annat fall gäller en fraktavgift på 49 kr och uppåt. 

Hur kundtjänsten hos peaceofhome kontaktas
peaceofhome har en kundtjänst som är möjligt att nås via e-post eller genom att direkt ringa dem med mobilen. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de kan finna svaren på frågor som någon person tidigare har undrat över. Kundtjänsten ska i första hand kontaktas om det skulle vara så att en kund skulle vilja lämna in en reklamation
 
Skulle du säga att du har varit kund hos peaceofhome? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, kvaliteten på produkterna och om du skulle vända dig till dem igen om du är ute efter inredning


Olika inredningstips.