OmdömesStalle

  Recensioner PC-tidningen

  IT och datorer

  är ett stort intresse för många människor i dagsläget, både unga och äldre personer. Vissa har valt att utbilda sig inom ämnet medans andra är helt självlärda hemifrån. Om man har ett stort intresse av datorer och man skulle vilja lära sig mer saker inom ämnet så kan man såklart googla runt och läsa en massa artiklar och se på olika videon för att få mer kunskap. Men en sak som man även kan göra är att köpa tidningar inom ämnet och sedan sitta och läsa de. Många vill att den fysiska tidningen ska finnas kvar och att allt inte ska bli digitalt, vissa tycker det är en charm att sitta med en fysisk tidning och inte mobilen eller datorn. Är man intresserad av datorer och av tidningar så finns det en tidning som heter PC – tidningen.

  När man läser andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor, som tex: är produkterna värda sitt pris hos detta företag? Kommer betalningarna att vara säkra och hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något?

  Mer information om PC – tidningen

  Företaget och tidningen är lanserat och grundat i Sverige och tidningen är i dagsläget Nordens största datortidning. Pc – tidningen fungerar som en prenumeration vilket betyder att man med jämna mellanrum kommer att få hem tidningen i brevlådan.

  Vad erbjuder företaget PC – tidningen sina kunder?

  Om man är intresserad av datorer och skulle vilja börja prenumerera på PC – tidningen ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan påbörja en prenumeration. I sin prenumeration kan man välja hur många nummer man skulle vilja ha av tidningen, eller så kan man ha en löpande prenumeration för att få hem tidningen hela tiden. Innehållet i tidningarna varierar lite grann med de innehåller information om olika användbara datorprogram, olika it – kurser samt tillgång till flera olika guider och artiklar. Om man har en prenumeration på PC – tidningen kommer man även att ha tillgång till att läsa den elektroniskt, om det skulle vara så att man vill läsa medans man är på resande fot. Om man skulle få hem en tidning och sedan inte känna sig nöjd med den har man 14 dagar på sig att ångra sitt köp. Om man har en löpande prenumeration på tidningen men man sedan känner att man vill säga upp den så kan man göra det genom att kontakta företagets kundtjänst.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos PC – tidningen?

  Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna och där kan man gå in och läsa om man undrar över något, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man göra det antingen via e-post eller ringa dem på telefon. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av PC – tidningen? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  PC - tidningen.

  Få 2 nr av PC-tidningen + Bluetooth-tangentbord – Spara 495 kr

  PC-tidningen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om PC-tidningen

  Din recension

  FAQ

  Är PC-tidningen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om PC-tidningen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder PC-tidningen?

  PC-tidningen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Reklammaterial, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PC-tidningen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.