OmdömesStalle

  Recensioner Passion of Sweden

  Många har kanske varit i ett långt förhållande. Man har haft samma partner under många års tid vilket är otroligt men det kan även bli tråkigt på vissa fronter om man är en person som behöver lite förändring. Att pigga upp ett förhållande kan man göra på många sätt. Man kan tex leka roliga lekar som man kanske inte gjort förut, man kan åka på semester utan barnen och bara njuta under några veckor och det finns även prylar som kan pigga upp äventyrandet i sovrummet. I dag kan man hitta allt som man kan tänka sig online. Man kan finna nya kläder, helt ny inredning, vitvaror och även såklart sexleksaker och andra prylar för en själv eller till sin partner. Många föredrar att handla sexleksaker online eftersom det är så pass diskret, Passion of Sweden är en nätbutik som erbjuder sexleksaker.

  Om jag väljer att handla hos Passion of Sweden, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om Passion of Sweden

  Passion of Sweden är en svensk nätbutik som erbjuder sexleksaker och har funnits online sedan 2005. Företaget driver inte någon fysisk butik utan sin e-handel samt att deras lager ligger i Täby utanför Stockholm i Sverige. Passion of Sweden är en nätbutik som har valt att ha vuxna i alla åldrar som sin målgrupp och de erbjuder produkter för män, kvinnor samt produkter för par.

  Detroit: Become Human [PS4] #11 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Passion of Sweden sina kunder?

  Olika produktkategorier finns på hemsidan som tex: Underkläder, för honom/henne, spel och skoj, massageoljor och så vidare. Samt att det finns en sökfunktion för kunderna. Företaget levererar sina produkter inom och utanför Sverige och oavsett hur mycket kunden väljer att beställa så läggs det till en fraktavgift på 49 kr (för beställningar inom Sverige). Kunderna betalar för sin beställning antingen genom att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller Klarna faktura. 30 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med att de har tagit emot sitt paket. Produkten som returneras ska vara i oförändrat skick.

  Hur kan kunderna nå Passion of Sweden?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna se att de oftast ställda frågorna är besvarade i en ”FAQ” och där finns svar på frågor som har med leveranser, returer och reklamationer att göra. Skulle kunden vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan hen göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Vid behov av reklamation ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med ärendet.

  Har du handlar hos Passion of Sweden? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt kundtjänsten.


  Förhållande tips.

  Passion of Sweden
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Passion of Sweden

  Din recension

  FAQ

  Är Passion of Sweden ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Passion of Sweden. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Passion of Sweden?

  Passion of Sweden är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Passion of Sweden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.