OmdömesStalle

  Recensioner Partytajm

  Under hela året dyker det upp massor av högtider, kalas och andra dagar som ska firas. Oberoende om det handlar om det maxade nyårspartyt eller barnkalaset på sommaren är man ofta ute efter prylar, dekorationer och helt enkelt allt man kan tänka sig när det kommer till kalas och firande. Just dessa prylar erbjuder företaget Partytajm, välkommen att ta en titt du med.

  Information om Partytajm

  Detta företag finns till för att kunna göra livet lättare för den som ska fira något eller arrangera ett barnkalas, detta gör de genom att erbjuda över 5 500 produkter på sin hemsida. Under 2010 startades och lanserades Partytajm, och har sedan dess hjälpt tusentals människor att ordna till kalas och festligheter. Företagets startades eftersom de kände att det var brist på utbudet av partyartiklar och de ville skapa en plats där det fanns massvis av produkter att välja och vraka mellan. I dagsläget arbetar 5 personer på Partytajm som verkligen brinner för sitt arbete, oberoende om det handlar om marknadsföring, lagret eller att ta hand om kunderna. Företaget har två grundare.

  Vad erbjuder Partytajm?

  Partytajm har en väldigt tydlig och lättnavigerad hemsida där du både smidigt och snabbt kommer att hitta vad du är ute efter. Om du har slut på idéer när det gäller en speciell högtid eller ett kalas ska du inte glömma att gå in på fliken ”teman” på hemsidan för att få inspiration. Enkelt kan du se vilka produkter som är de populäraste, vilka som har sålt absolut bäst men även vilka produkter som är helt nya i sortimentet.

  När du gör din beställning kommer själva leveranstiden att vara ca 1 – 3 helgfria vardagar, men det kan variera lite beroende på var du bor. Glöm inte att du får gratis frakt på din leverans om det är så att du handlar för över 500 kronor. När du betalar för dina prylar kan du välja mellan några olika betalningssätt, vilket är: delbetalning, direktbetalning och kreditkort.

  Tips, klagomål och komma i kontakt med Partytajm

  Partytajm vill mer än något annat att du ska känna dig säker och trygg när du handlar hos dem och därför är det inga problem att kontakta dem och ställa dina frågor om du undrar över något. Du kan alltid nå dem via antingen telefon eller e-post, och de försöker alltid att göra sitt bästa för att återkomma så snabbt som möjligt till dig. Du kan såklart även höra av dig till dem om du har några synpunkter om företaget eller idéer på produkter de skulle kunna ta in, de uppskattar det väldigt mycket att höra om deras kunder är nöjda eller inte. Om du skulle vilja lämna in en reklamation är det första steget att kontakta Partytajm via e-post, om det är så att ditt paket har skadats vid transport kommer Partytajm inte att stå för de skadorna.

  Glöm inte att du kan skriva en egen recension om Partytajm om du har någon tanke eller erfarenhet av dem, du kan även läsa andras recensioner innan du handlar hos Partytajm.

  Partytajm.

  Partytajm
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om Partytajm

  Din recension