OmdömesStalle

  Recensioner Paradox

  Att spela spel och att vara intresserad av gaming är ett stort intresse för många personer i dag. Oberoende hur gammal man är så är det inte konstigt i dag om man har ett intresse att sitta flera timmar vid datorn dagligen och spela spel. Att spel är hälsosamt eftersom det är bra för hjärnan, man kan se till att hålla sig social då man träffar nya vänner och det ger möjligheten att slippa undan vardagen som man kanske egentligen inte trivs av. Eftersom gaming har blivit en så stor del av dagens värld och teknik så finns det ofantligt många företag som säljer produkter som har med gaming att göra. Det finns företag som säljer olika typer av merch och kontroller samt tillbehör, företag som säljer gaming produkter som tex skrivbord och stolar och företag som säljer spel. Paradox är ett företag som säljer spel online.

  Om jag väljer att köpa en digital kopia av ett spel från Paradox hur fungerar det? Vad händer om jag köper ett spel och provat det, och sen inte alls gillar det? Kan man få pengarna tillbaka på ett spel som man knappt har provat? Det är olika frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om Paradox

  Paradox är ett företag som grundades och lanserades redan under 1999 och de är verksamma som en publicerare av olika strategispel till både PC och konsol, samt att de driver en hemsida där det är möjligt att köpa spel. Företaget har sitt huvudsäte i Stockholm i Sverige och de utvecklar sina spel på sina kontor som ligger i Stockholm, Malmö, Umeå samt i Delft i Nederländerna.

  A/B-tester ökar konverteringen med 20 procent om året

  Det som Paradox erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida kan kunder och intresserade använda olika filter och kategorier för att se olika produkter. Dessa kategorier är tex: produkter som kommer ut snart, produkter som ingår i någon kampanj för tillfället samt produkter som är nyutkomna. För att göra inköp via Paradox hemsida krävs det att inköparen först har skapar sig ett kostnadsfritt konto via dem. Via konton kan man göra inköp på olika produkter, man kan skapa egna vänlistor för olika spel samt att man kan med jämna mellanrum få meddelanden av Paradox där man kan få gratis spel eller tillägg till spel man redan har. Betalningar kan göras antingen via PayPal eller direkt via bank/kreditkort.

  Hur kundtjänsten hos Paradox kan kontaktas

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Paradox genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Paradox? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Nyutkommna spel.

  Paradox
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Paradox

  Din recension

  FAQ

  Är Paradox ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Paradox. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Paradox?

  Paradox är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Paradox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.