Painhunter

Alla recensioner

Painhunter

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Painhunter

Det finns många olika orsaker till varför man skulle vilja träna. Inte bara det att man bygger muskler och blir starkare, men humöret blir bättre och man får bättre självförtroende. Men att träna är kanske inte alltid en dans på rosor. Man blir kanske stel i kroppen och får träningsvärk så att man inte ens kan gå i trappan till lägenheten. Men hjälp finns att få och något man kan göra är att använda olika typer av massageprodukter hemma som tex: massage pistoler eller akupressur mattor. Painhunter är ett företag som erbjuder dessa typer av produkter. 

Kan jag använda dessa produkter som Painhunter erbjuder hur som helst, eller finns det något som kan vara bra att veta om innan? Varför ska jag just välja att köpa dessa produkter via Painhunter, eftersom flera olika företag erbjuder av dem? Hitta svaren till dessa frågor genom att läsa andra personers erfarenheter av olika företag.

Mer om Painhunter
På företaget arbetar det ett litet team som skapade företaget från första början eftersom de ville erbjuda folket en massagepistol som inte var allt för dyr. Just massage pistolen som företaget säljer kan användas på hela kroppen, det är möjligt att ändra hastighet på samt att det finns 4 stycken olika munstycken som passar på pistolen beroende på användningsområde. Sedan företagets start har de haft cirka 2 000 kunder

Massage pistolen som kan införskaffas hos Painhunter är CE godkänd, den ger ut 3 200 slag per minut och har 20 olika hastigheter. Den har cirka 3 timmar batteri och vid inköp ingår det en resväska till produkten. 

Tjänster hos Painhunter
Efter att kunden valt vilka produkter hen vill köpa så är nästa steg betalingen. De olika betalningsmetoderna som erbjuds är direkt via kredit- eller bankkort eller direkt via internetbanken. Kunderna kan välja om de antingen vill ha sitt paket levererat till det närmaste ombudet eller direkt hem till dörren. Leverans Kostnaderna varierar beroende på vilket leveranssätt kunden väljer. Om det görs beställningar innan kl 14.00 skickar företaget ut beställningarna samma dag och annars nästa vardag. Från och med att kunden tagit emot sitt paket har hen ännu möjligheten att inom 14 dagar returnera någon produkt. Om en retur ska göras ska kunden själv stå för returkostanderna och kunden ansvarar själv för skador som kan uppkomma under returfrakten. Dock har kunden möjligheterna att lämna in ett inom 2 år efter mottagandet av produkten. Vid frågor eller funderingar har Painhunter en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post. 

Omdömen och åsikter om Painhunter
Har du valt att underlätta din träningsvärk eller dina stela muskler med en produkt som företaget säljer? Om du har det skulle jag vilja att du berättar om produkterna faktiskt var till hjälp, om du tycker att alla borde äga en massage pistol och om du tycker att produkterna är värda sitt pris eller inte. Kom ihåg att vara ärlig i din recension och att det alltid är gratis att lämna recensioner hos oss. 


Få reda på här hur en massagepistol egentligen fungerar.