Padmate

Alla recensioner

Padmate

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Padmate

Musik, podcast eller kanske en ryslig ljudbok är något som många spenderar tid dagligen med att lyssna på. I synnerhet nyare genrationer börjar bli ganska så vana med att hela tiden lyssna på något istället för att ha det tyst i bakgrunden. Det kan vara för att man känner sig lugnare, man har något att fokusera på eller så gillar man helt enkelt inte tystnad. Om man till exempel ska träna eller städa huset då man lyssnar på musik, då är det väldigt praktiskt att faktiskt ha trådlösa hörlurar så att det inte hänger en sladd i vägen hela tiden. Det finns olika märken och företaget som erbjuder trådlösa hörlurar, och Padmate är ett av dem. 

Jag vet att det finns flera företag som erbjuder dessa typer av produkter, så varför ska jag vända mig till just Padmate? Hur är det när det kommer till batteritiden, och kommer det att ladda snabbt när jag väl är tvungen att ladda dem? Läs och få hör vad andra personer som redan har erfarenhet av Padmate har att säga. 

Om Padmate

Padmate är en del av bolaget Harda Group som i sin tur har arbetat med ledande företag och bolag sedan 2004. Under 2010 grundades och lanserades Padmate och har sedan dess erbjudit elektronikprylar på nätet. Det som företaget gör är att de främst tar fram och säljer trådlösa hörlurar som fungerar med bluetooth men i sitt sortiment har de även produkter såsom tangentbord, högtalare, och mono hörlurar. På företaget arbetar det idag cirka 500 personer som har över 10 års erfarenhet inom R&D. 

Det som Padmate erbjuder

Alla produkter som företaget säljer kan köpas direkt via deras egna nätbutik genom att de läggs till iden virtuella kundkorgen. Efter att kunden gjort en beställning kommer hen att automatiskt få en bekräftelse och efter det kommer paketet att skickas iväg inom 1-2 dagar. Leveranstiden är något som varierar beroende på var kunden brinner sig men hen kommer att ha möjligheten att spåra paketet då det är på väg. Om en kund väljer att göra en beställning på $90 eller mindre så kommer en avgift på antingen $8 eller $15 att läggas till på beställningen. Eftersom produkterna skickas från USA kan inte företaget vara säker på om paketet kommer att hamna i tullen eller inte, skulle det ske kommer kunden att bli kontaktad. Skulle något vara oklart efter att de oftast ställda frågorna blivit besvarade kan kundtjänst nås via e-post. 

Åsikter och erfarenheter av Padmate

Kanske just du är en person som brukar använda ett par hörlurar från detta företaget? Om du är det, skulle du vilja dela med dig av dina tankar om dem här hos oss? Du kan skriva en recension där du berättar om du tycker att kvaliteten på produkterna är bra, hur batteritiden är och om ljudet är så bra som du hade önskat. 


Hur bra är trådlösa hörlurar?