Padelspecialisten

Alla recensioner

Padelspecialisten

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Padelspecialisten

Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Det finns olika företag som erbjuder produkter inom styrketräning, yoga, pilates och så vidare. Padelspecialisten är ett företag som erbjuder produkter inom padel.  

Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Padelspecialisten? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Info om företaget Padelspecialisten
Under 2019 grundades och lanserades företaget och de är verksamma online via deras nätbutik men de har inte någon fysisk butik. Padel Europé är de som både äger och driver företaget Padelspecialisten. 

Vad erbjuds hos Padelspecialisten
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex märken, padelracket, tillbehör och så vidare samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna. Får att få handla på hemsidan måste man vara över 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Budbee eller Postnord är de som levererar produkterna då kunderna gör sin beställning, och den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 3 vardagar. Padelspecialisten levererar sina produkter till länder inom EU och beställer kunder till andra länder en i Sverige så är det en leveranstid inom 3 – 5 dagar som gäller. Görs det beställningar på mer än 1 000 kr så läggs det inte till någon fraktkostnad, i annat fall är det en fraktavgift på 79 kr. 

Hur nås kundtjänsten hos Padelspecialisten?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet. 

Har du handlat hos Padelspecialisten? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden. 


En video från företaget Padelspecialisten.