OmdömesStalle

  Recensioner Padelspecialisten

  Att träna

  och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Det finns olika företag som erbjuder produkter inom styrketräning, yoga, pilates och så vidare. Padelspecialisten är ett företag som erbjuder produkter inom padel.

  Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Padelspecialisten? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Info om företaget Padelspecialisten

  Under 2019 grundades och lanserades företaget och de är verksamma online via deras nätbutik men de har inte någon fysisk butik. Padel Europé är de som både äger och driver företaget Padelspecialisten.

  Vad erbjuds hos Padelspecialisten

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex märken, padelracket, tillbehör och så vidare samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna. Får att få handla på hemsidan måste man vara över 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Budbee eller Postnord är de som levererar produkterna då kunderna gör sin beställning, och den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 3 vardagar. Padelspecialisten levererar sina produkter till länder inom EU och beställer kunder till andra länder en i Sverige så är det en leveranstid inom 3 – 5 dagar som gäller. Görs det beställningar på mer än 1 000 kr så läggs det inte till någon fraktkostnad, i annat fall är det en fraktavgift på 79 kr.

  Hur nås kundtjänsten hos Padelspecialisten?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.

  Har du handlat hos Padelspecialisten? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden.


  En video från företaget Padelspecialisten.

  Episod 4: Lär dig begreppen

  Padelspecialisten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Padelspecialisten

  Din recension

  FAQ

  Är Padelspecialisten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Padelspecialisten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Padelspecialisten?

  Padelspecialisten är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Padelspecialisten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.